Sveiki MB fanai, ka gi laikas ir man parodyt savo MB. Po ilgu paiesku buvo rastas man tinkamas modelis, nors buvo ieskomas W124, bet taip ir nerastas. Trumpai apie modeli , 1993 metu C180 Sport 90kw . Mechanine pavaru deze . Tusciaus nieko nera , pirktas del stovio , tokiu metu sunku rasti modeli be rudziu

Pirktas pries 2 menesius is kaimino, buvo (autogide), taip ka gi mes turim , R16 ratai 205/55 , ziema OZ racing R15 , gale dar neesu mates HELLA atsvaitai nu kazkas tokio, Prieki sudetos ping pong zibintai , buvo kai pirkau , seip kritikuoja forumeciai tos lempos, bet man asmeniskia sitam modeliuje tinka , w124 jei stovetu ismesciau. Gabaritai Philips Blue Vision , artimieji Philipis X-treme Edition xenon effect. Magnetola Alpine + 4 koloneles , V12 zenkliukai pirktos is SilberAuto 120lt uz komplekta

AMG slenksciai , temperaturos daviklis , nezinau buvo jis visuose modeliose ar ne , zinau tik tiek kad praeitas savininkas state ji, priekinis buferis faceliftas. Privalumai : Stovis beveik idealus, kaip salonas taip ir isore, rudziu nerasta , nuvaziaves i technine apziura ,darbuotai pasake matosi iskart kad masina ir mylima ir priziurima. Minusai : Tuscias jokios komplektacijos , ant priekinio buferio nera vienos groteles , nekaip negaliu rasti , (padekit vyrai) , reikia tvarkyti galini guoli . P.S. Sorry uz gramatika , trejetas buvo