Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Techninė Pusė. Remontai Ir Kiti Techniniai Dalykai » S klasė » W220

Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2013-06-23, 21:24   #1
vytas85

vytas85's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys

vytas85 is on a distinguished road

Standartinis w220 bose sistemos instaliavimas.

sveiki.taigi susidejau i masina bose visas koloneles+zema dazniu garsekalbi,tik dabar iskilo problemele su stiprintuvo pajungimu.taigi esamoje sistemoje gale yra becker stiprintuvas,cd changeris ir dvd navigacijos jie visi yra suriski sviesolaidziu ir vienas galas nueina i comanda
p.s pas mane comandas tas kur ekranas atsidaro ideti cd.
prie bose komplekto buvo sviesolaidis bet tas sviesolaidis turi kitokias jungtis ir prie esamos sistemos nesiderina,tada issitraukiau comanda o jame yra tik sviesolaidis ir trys laidukai daugiau nieko.
taigi man dabar idomu kaip man tam stiprintuvui pajungti sviesolaidi?plius esama becker stiprintuva noriu irgi palikti sistemoje nes i ji jungiasi radija,bet nuo jo zadu atjungti kolonkes ir pajungti ant bose stiprintuvo.
taigi buciau labai dekingas jeigu kas galetu padeti su stiprintuvo pajungimu.dekui.

masina 2003metu o bose sistema is 2000metu bet ar bose stiprintuvai skiriasi facelifto ar ne?

va mano toksai comandas ir kaip matom gale pas ji beveik nera jungciu http://www.ebay.co.uk/itm/2006-Merce...item58a0e05267

o cia tas sustresnis comandas,tai kaip suprantu man reiktu tokio?http://www.ebay.co.uk/itm/MERCEDES-W...item27ce2783c6
bet kad ji pajungti ziuriu reikia keisti beveik visa sistema kruvos laidu pertempti i prieki ir pan,tai mano klausimas islieka taspats ar eina man priburti bose stiprintuva prie savo sistemos?

ex-bmw tc baur cabrio,bmw 325 sedan,chrysler sebring cabrio,toyota celica cabrio,bmw 328 cabrio.renault vel sati,bmw e61 530d,chrysler grand voyager,volkswagen sharan carat....

Paskutinį kartą redagavo vytas85; 2013-06-24 00:10 val.
vytas85 neprisijungęs   Cituoti

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.