Vairo autoomatinis pasikelimas islipant w220
Sveiki gal galit man isaiskint kaip tas dalykas veikia? Kai turejau a8 irgi buvo toks navarotas, kad nusistatai ta funkcija, tai uzgesinus ir istraukus rakta, sedyne atsitraukia ir vairas pasikelia. Dabar mano merse w220 yra meniu pasirinkimas kazkas panasaus "st wheel collision + seet" nu zodziu suprasat eina taip, kad kai uzgesini irgi ir sedyne atsitraukia ir vairas pasikelia kad lengviau islipt. Nustatau ta funkcija-jokio efekto. Tada pamaciau kad atskirai kur reguliuojamas vairas ten dar kazkokia rankenele yra, ta rankenele pasukau, tai tada vairas pasikelia kai uzgesinu masina. Ispipt patogu ir visa kita, taciau sedyne vis tiek savo vietoj(?) nu tada ilipi vel i masina uzvedi ir jau vairui dalapacki, jis stovi aukstai pakiles, ir turi ji mechaniskai nuleisti, ir dar raso ant borto kompo raudonai kazka tokio "don't drive, steering wheel is not in position" ar pan. Gal jus mokat normaliai sureguliuoti ta funkcija?
Ir dar papildomas klausimas, del sviesu trumpuju, pasidares esu funkcija palydek mane namo, tai uzgesinu masina, ir jei islipu tik as vienas per vairuotojo dureles, ta funkcija neveikia.. bet jei islipa keleivis sone sedintis iskart lempos isijungia.. zodziu toks jausmas kad kontaktas eina tik nuo keleivio dureliu kad sviesos isijungtu, bet ne nuo vairuotojo.. Galeciau pradet galvot kad anglas, jei nezinociau kad registruoti mb negalima lietuvoj..
Taigi gal turit kokiu ideju? Teko vazinet su daug mandresnem masinom, bet visas perprasdavau per viena isedima.. o cia kazkokia mistika.. kaip merso nuotaika, taip jis ir padaro
|