MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 230ce variklio vibracija (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1321)

gintarinis 2009-10-26 16:04

saltas is karto ant triju ir laikosi taip kol motoras pasyla, bet saltas tai tiksliai ant triju is kart rodykle pastato

samagonas 2009-10-26 16:10

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 45209)
saltas is karto ant triju ir laikosi taip kol motoras pasyla, bet saltas tai tiksliai ant triju is kart rodykle pastato

Su spaudimu viskas ten gerai pas tave,del to tikrai niekas nevibruos.Turejau omeni ,kompresija ant shalto pamatuok.

Duvis320 2010-02-04 11:19

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 26221)
nu aiskumas..ir dar dabar po sito remonto dingo apsvietimas visos priekines paneles (ortakiu, spidometro skydelio ir tt). gal koks saugiklis nudege??? bet ziurejau ta saugikliu bloka tai lyg ir sveiki visi...

ir kai nuemes ta laisvu sukiu reguliatoriu pakrapste irgi kazkas negerai, nes kol saltas motoras, apsukos sokineja ir variklis purtosi gan stipriai..paskui kai susyla viskas ok, apsukos aukstesnes buna, kaip ir sakiau netoli 10, ir purtosi maziau..

o cia negali buti W140 problema kai pravodkes laidai sutrunyje ir lieciasi vienas i kita trumpindami?
as visa pravodke buwau su izoliacija persiviniojas W140 am.

gintarinis 2010-05-25 19:09

taigi staigi atgaivinu tema :)

nusipirkau kitus naudotus purkstukus (po 10 lt/vnt), naujas gumutes, kur purkstukai prisispaudzia prie kolektoriaus, nes senos kaip akmenines buvo, pasikeiciau, uztrukau kokia 20 min... ir sita vibracija, apie kuria cia daug prirasyta, sumazejo iki minimumo, kartais netgi jos nera... esu nustebes ir laimingas ir be to, masina visai kitaip vaziuoja, traukia daug smagiau :bounce:

o meisteris, kuris pasake, kad mano pursktukai geri tegu sau uzsimeistrauja.... senai galejau sita dalyka pasidaryt, ir be jokiu meisteriu pagalbos :bebebe:

liudas777 2010-05-25 19:56

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 83742)

nusipirkau kitus naudotus purkstukus (po 10 lt/vnt), naujas gumutes, kur purkstukai prisispaudzia prie kolektoriaus, nes senos kaip akmenines buvo, pasikeiciau, uztrukau kokia 20 min... ir sita vibracija, apie kuria cia daug prirasyta, sumazejo iki minimumo, kartais netgi jos nera... esu nustebes ir laimingas ir be to, masina visai kitaip vaziuoja, traukia daug smagiau :bounce:

o meisteris, kuris pasake, kad mano pursktukai geri tegu sau uzsimeistrauja.... senai galejau sita dalyka pasidaryt, ir be jokiu meisteriu pagalbos :bebebe:

Nu va. :) Sveikinimai išgyvendinus problemą. :) Tikriausiai jei susidėtum naujus purkštukus vibracija visiškai dingtų. :)

mikis 2010-05-26 18:10

na zinai, jei kiekvienas meistras zinotu kame problema kai gali buti gebale varijantu :D butu "googlius" :)

Citata:

vampyras 2010-05-26 18:27

Citata:

pataisysiu. is praktikos be ismatamuju duju analizavimo prietaiso sitos problemos nustatyti neimanoma, visas degimo procesas patikrinamas per 20min. vien del to vokieciuose per technikine tai tikrinama. taigi nera ko rekti ant meistro jaigu silberis neturi tokio :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:03.