MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Poliravimas. Kur nupoliruoti savo MB Kaune? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1502)

g 2010-10-31 23:36

FormulaU™ – unikali automobilio lako dangos apdorojimo procedūra, kuri daugiau neleidžia dangai taip greitai nusidėvėti, šioji tampa atspari kenksmingiems veiksniams ir nemažėja blizgumas. Kelių purvas, oro teršalai, rūgštūs lietūs ir UV saulės spinduliai – nuo viso to Jūsų automobilio laką saugo FormulaU™.

Lakas kaip ir žmogaus oda – porėtas. Tad jį taip pat reikia valyti, prižiūrėti ir saugoti.
Tai pat salono valymas sausu ir slapiu budu, padangu juodinimas, ratlankiu valymas, varikliu plovimas aisku be garantijos, langu valymas, smalos nuo kebulo valymas ir t.t

PANTERA888 2010-10-31 23:39

Citata:

Pradžioje rašė g (Post 106518)
FormulaU™ – unikali automobilio lako dangos apdorojimo procedūra, kuri daugiau neleidžia dangai taip greitai nusidėvėti, šioji tampa atspari kenksmingiems veiksniams ir nemažėja blizgumas. Kelių purvas, oro teršalai, rūgštūs lietūs ir UV saulės spinduliai – nuo viso to Jūsų automobilio laką saugo FormulaU™.

Lakas kaip ir žmogaus oda – porėtas. Tad jį taip pat reikia valyti, prižiūrėti ir saugoti.

kur chia nukopinai?
kainas parashyk kad zhmones nors kiek orentuotusi

poliravimas 2010-11-02 19:29

Citata:

Pradžioje rašė g (Post 106518)

Tai pat salono valymas sausu ir slapiu budu, padangu juodinimas, ratlankiu valymas, varikliu plovimas aisku be garantijos, langu valymas, smalos nuo kebulo valymas ir t.t

Na berniukas fantazijos tikrai mazai turi.Galejai bent jau savo tekstuka susikurti :confused:

g 2010-11-03 08:01

Citata:

Pradžioje rašė poliravimas (Post 106793)
Na berniukas fantazijos tikrai mazai turi.Galejai bent jau savo tekstuka susikurti :confused:

Sveikas as esu ten dirbes, pagal tas tehnologijas tai kam man kurti kazkokias nesamones.

mikis 2010-11-03 09:43

valitoju dirbai ? sveikinu, greit pakels pareigas misinio nesiotojoas

Citata:

Pradžioje rašė g (Post 106837)
Sveikas as esu ten dirbes, pagal tas tehnologijas tai kam man kurti kazkokias nesamones.

g 2010-11-03 12:23

:xx:
Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 106845)
valitoju dirbai ? sveikinu, greit pakels pareigas misinio nesiotojoas

vejasg 2010-11-06 09:01

sweiki jai kam idomu del poleravimu kreipkites i mane
tel.864569474
kokybe garantuota kaina derybu klausimas aisku proto ribose
dirbu su vokiska ir amerikoniska kosmetika z1 ir Meguiar's

poliravimas trunka visa diena kartais ir pusantros

g 2010-11-06 09:24

Citata:

Pradžioje rašė vejasg (Post 107450)
sweiki jai kam idomu del poleravimu kreipkites i mane
tel.864569474
kokybe garantuota kaina derybu klausimas aisku proto ribose
dirbu su vokiska ir amerikoniska kosmetika z1 ir Meguiar's

poliravimas trunka visa diena kartais ir pusantros

labai teisingai zmogus parase, kad geras poliravimas trunka visa diena o kartais ir ilgiau.

Tomskis 2010-11-06 09:30

man geriau chemini pasiulykit salonui papigiai vilniui. kad sedynes, duris, kilima, panele, lubas, viska isvalyt

g 2010-11-06 09:33

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 107453)
man geriau chemini pasiulykit salonui papigiai vilniui. kad sedynes, duris, kilima, panele, lubas, viska isvalyt

galiu tik Kedainiuose pasiulyt

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:38.