tautvydas117 |
2017-02-20 12:41 |
Citata:
Pradžioje rašė Apple
(Post 462744)
Aš sakyčiau pūsta arka duos geresnį vaizdą nei kreivi ratai :) tik gal ne valcuot reikia, o kokias nors tarpines dėt, kad jis bendrai pasipūstų. Pagooglink w124 standarta ir E500, pamatysi koks skirtumas. O priekiniai sparnai jo tokie patys kaip standarto, tik su tarpinėm papildomom viduje. Vaizdas kaip diena ir naktis skiriasi. Manu ir tau įmanoma kažką priburt būtų.
|
Dėl tarpinių tai nelabai supratau, ką turėjai galvoj :) taprasme ant sparnų iš išorės kažkokius dedamus išpūtimus? :) ar kaip?
Na o vienaip ar kitaip dėl betkokio sparno pūtimo į išorę aš asmeniškai esu prieš būtent šitam kėbule, pirminiam variante aš tik sudėjęs šiuos ratus ir supratęs kad gale yra problema nes netelpa niekas, pirmu taikymu negalvodamas išsinuomavau valcuoklį, ir išsivalcavau arkas lauk - ratai sutilpo, važinėjau be problemų, bet estetiškai vaizdas manęs netenkino, nes visa mašina plius minus plokščia, ir tie ištempti sparnai gale išlendantys iš bendros kėbulo plokštumos vaizdą tik sugadino. Todėl ir užsakinėjau kad pagamintų tas viršutines traukes reguliuojamas, kad orginalius sparnus vėl atgal įvirinęs galėčiau nieko negadindamas sukišt tuos ratus :) Tai manau tikrai nieko nebežaisiu su sparnais, visų pirmą man kreivi ratai visai gražu, kai proto ribose, kas čia mano suvokimu dar bus išlaikoma, o antra - tai gal kiti ratai ateity pasitaikys siauresni, ir atgal atstačius išvirtimą susikiš po sparnais be problemų :) Ratus pakeist kitais ar išvirtimą susireguliuot visad bus paprasčiau nei atgal atstatyt sugadintą sparną :)
|