MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Kuras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=114)
-   -   MB+Dujos=??? (Issiplete tema: kas ekonomiskiau dujos ar dyzelis) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=293)

Hamann 2008-02-13 19:18

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 3658)
ir su kuriuo pigiau vaziuosi? ir kurio likutine verte parduodant bus didesne?
aisku, dyzelis ir vel dyzelis....
komforto - gal ir benzinu maloniau... bet jei ieskai balanso tarp komforto ir ekonomijos - vel dyzelis....

neskubek taip su likutine verte, gal po 5 metu isryskes to dyzelinio variklio kvailos bedos (kaip kad nutiko su bmw e39 525tds) ir tos likutines vertes bus maziau nei benzo;) (nesakau kad taspats negali nutikt benzui) o beto automobili perki gi nepardavimui, o eksplotacijai. beto garantija kiek laiko? 2-3 metai? per ta laika 10k nelabai nuvaziuosi, o po garantinio pabaigos gali detis dujas, ir velgi vaziuosi ekonomiskiau.

mb001 2008-02-13 19:25

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 3661)
galima butu ir taip pamastyt,kam pirkt naujausia S dyzeli?nejau taupymo sumetimais?

as taip ir galvoju, manau, kad ir ne tik as - dyzelis - taupimo sumetimais... :)
kuo daugiau vaziuoji, tuo daugiau taupai ....
ar dar kazkas? :)

mb001 2008-02-13 19:28

Citata:

Pradžioje rašė Hamann (Post 3662)
neskubek taip su likutine verte, gal po 5 metu isryskes to dyzelinio variklio kvailos bedos (kaip kad nutiko su bmw e39 525tds) ir tos likutines vertes bus maziau nei benzo;) o beto automobili perki gi nepardavimui, o eksplotacijai. beto garantija kiek laiko? 2-3 metai? per ta laika 10k nelabai nuvaziuosi, o po garantinio pabaigos gali detis dujas, ir velgi vaziuosi ekonomiskiau.

vis vien reiks parduoti, o su kuriuo per ta laika pigiau vaziuosi ? - su dyzeliu...

ir is vis ka cia gincytis... pradeda irodinet kad ir benzinu pigiau nei dyzelinu... :D :D :D

Hamann 2008-02-13 19:40

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 3664)
vis vien reiks parduoti, o su kuriuo per ta laika pigiau vaziuosi ? - su dyzeliu...

ir is vis ka cia gincytis... pradeda irodinet kad ir benzinu pigiau nei dyzelinu... :D :D :D

nu taigi net paskaiciavimu buvo kad dyzelis nevisad pigiau nei benzas.

vat jei tau ta automobili imtu ir padovanotu kasnors, arba darbui automobili duotu, tada pigiau dyzelis. bet kitaip tai sakyk ka tu nori benzas maloniau vairavimui + gali dujas det, ir tada benzas pigiau nei dyzelis.

Mb 140 2008-02-13 19:42

del kuro sanaudu tai duju 2ltr daugiau pas mane ima negu benzo,bet man pries dedami taip ispejo,purkstukai patys btrangiausi stovi(japoniski)kuriu jau dabar net nededa,tai kad tvirtint kad tiek pat duju ir tiek benzo tikrai nesamone!Trauka ir skiriasi,jau nekalbu kas i koki 2ltr isideda.vazinejau daug ir su 5ltr tikrai trauka skiriasi,bet gal jau cia nuo musu prekiaujamu duju prastu tokie rodikliai!

dyzelis 2008-02-13 19:44

kiek zmoniu tiek nuomoniu :)

egzistuos ir dujos ir dyzelis, tik Dyzelis isvaziuos is MB gamyklos, o dujos is garazo, arba geriausiu atveju is LT firmos.

Mamka22 2008-02-13 20:15

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 3680)
nu jau isivaziavote kaip reikiant.Dujos tai auto isidirbinejimas.Busi pirma is kurios isgirdau tai

Mano nuomone taip, bet as jos niekam nepersu ir jokiu budu nesakau, kad tavo prastesnis auto nei mano ar kazkieno kito, nes tavo su dujomis. Tiesiog tai yra mano nuomone.
As manau, kad ieskoti garazo ar firmos, kuri tau galbut gerai ides dujas, gaisti laika, moketi pinigus, tureti per pus mazesne bagazine ir galbut po viso sito kruva problemu (o galbut ir ne), manau yra bereikalingas dalykas.

Ir jokiu budu nesakau: ŽMONES NESIDEKIT DUJU...

Dekites del Dievo meiles, jei tik nuo to Jums geriau:taip:

Aistė 2008-02-13 20:17

sveiki,

mano nuomone (cia ir meistru nuomone) varikliai buna benzininiai arba dyzeliniai. dujiniu nera. ir benzininiam varikliuj, dujos ne i nauda.
100% pritariu Mamkai 22. kam pirkti masina, jeigu jos negali islaikyti?
o be to vazineti ant bombos? nesvarbu kokia iranga duju sudeta, rizika labai didele. jau du pazystami automobilius palaidojo, gerai kad patys gyvi liko.

Mb 140 2008-02-13 20:20

nu moterys nuzudet galutinai!tikrai nesivelsiu i konflikta,bet nesutinku su jumis

Aistė 2008-02-13 20:24

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 3685)
nu moterys nuzudet galutinai!tikrai nesivelsiu i konflikta,bet nesutinku su jumis

:D man labai noretusi MB coupe :seile2::seile: bet kolkas negaliu sau tiek daug leisti jo eksplotacijai. todel dabar man labai gerai MB 124 dyzelis. vaziuoju ir galvos nesuku.:metal:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:14.