![]() |
Citata:
neskubek taip su likutine verte, gal po 5 metu isryskes to dyzelinio variklio kvailos bedos (kaip kad nutiko su bmw e39 525tds) ir tos likutines vertes bus maziau nei benzo;) (nesakau kad taspats negali nutikt benzui) o beto automobili perki gi nepardavimui, o eksplotacijai. beto garantija kiek laiko? 2-3 metai? per ta laika 10k nelabai nuvaziuosi, o po garantinio pabaigos gali detis dujas, ir velgi vaziuosi ekonomiskiau. |
Citata:
kuo daugiau vaziuoji, tuo daugiau taupai .... ar dar kazkas? :) |
Citata:
ir is vis ka cia gincytis... pradeda irodinet kad ir benzinu pigiau nei dyzelinu... :D :D :D |
Citata:
vat jei tau ta automobili imtu ir padovanotu kasnors, arba darbui automobili duotu, tada pigiau dyzelis. bet kitaip tai sakyk ka tu nori benzas maloniau vairavimui + gali dujas det, ir tada benzas pigiau nei dyzelis. |
del kuro sanaudu tai duju 2ltr daugiau pas mane ima negu benzo,bet man pries dedami taip ispejo,purkstukai patys btrangiausi stovi(japoniski)kuriu jau dabar net nededa,tai kad tvirtint kad tiek pat duju ir tiek benzo tikrai nesamone!Trauka ir skiriasi,jau nekalbu kas i koki 2ltr isideda.vazinejau daug ir su 5ltr tikrai trauka skiriasi,bet gal jau cia nuo musu prekiaujamu duju prastu tokie rodikliai!
|
kiek zmoniu tiek nuomoniu :)
egzistuos ir dujos ir dyzelis, tik Dyzelis isvaziuos is MB gamyklos, o dujos is garazo, arba geriausiu atveju is LT firmos. |
Citata:
As manau, kad ieskoti garazo ar firmos, kuri tau galbut gerai ides dujas, gaisti laika, moketi pinigus, tureti per pus mazesne bagazine ir galbut po viso sito kruva problemu (o galbut ir ne), manau yra bereikalingas dalykas. Ir jokiu budu nesakau: ŽMONES NESIDEKIT DUJU... Dekites del Dievo meiles, jei tik nuo to Jums geriau:taip: |
sveiki,
mano nuomone (cia ir meistru nuomone) varikliai buna benzininiai arba dyzeliniai. dujiniu nera. ir benzininiam varikliuj, dujos ne i nauda. 100% pritariu Mamkai 22. kam pirkti masina, jeigu jos negali islaikyti? o be to vazineti ant bombos? nesvarbu kokia iranga duju sudeta, rizika labai didele. jau du pazystami automobilius palaidojo, gerai kad patys gyvi liko. |
nu moterys nuzudet galutinai!tikrai nesivelsiu i konflikta,bet nesutinku su jumis
|
Citata:
:D man labai noretusi MB coupe :seile2::seile: bet kolkas negaliu sau tiek daug leisti jo eksplotacijai. todel dabar man labai gerai MB 124 dyzelis. vaziuoju ir galvos nesuku.:metal: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:14. |