![]() |
Kazkodel visa gyvenima ir visas masinas draudziu per brokerius. Jie visada paiesko geriausio varianto. Beto pliusas kad visuomet tau primena kada laikas jau pinigelius atnest, kas reiskia kad tavo draudimas pasibaiges.
|
Citata:
Nes man buvo kazhkada i opel astra gsi i gala ivaziave, tai ten lempos kitokios nei paprastos astros, shrote ju nera, tai draudime skaiciavo 50 lt uz abi, sakau, raskit man uz tiek paimsiu urmu, naujos po 400/vnt, tai man sake, ok, tu nusipirkt zaibo rate naujus, o mes tau grazinsim pinigus, aisku minus nezmoniskas nusidevejimas :) vat idomu ka jie darytu jei pasirinkciau remontuotis ju servise. Nes lempu tikrai jie nerastu Lietuvoj, pats tada is vokieciu sinciau. |
Tada tau jie sudetu originalias lempas taip kaip ir priklauso.
|
.
|
Pagalvojus kiek vargo dabar, vazineji be veidrodeliu, moldingai islupti, prakeikti narkomanai :D veidrodeliu kainos po 350-500 lt, parktronikai po 50lt, moldingai po 100 minumum.. bendrai - gera doze Rygos pacanui. rygoj irgi vagia, o vienam skelbime paskambinau tokios detales reisuoja tarp Kauno ir Rygos :D svolačiai
ir kazkaip kvirbejo mintis kad gali parktronikus nukarpyt ir veidrodelius nusukt (o dar dvejojau gal veidrodeliu varztus "uždylint").. ech |
As kai tik tokia tema paskaitau, taj iskart pradedu paranointi del savu:D
|
bet tai nuo tu senesniu w220 2001metu lupa veidrodelius?
Juk jie ir taip nera brangus.o juos graziai nuimt turbut yra ka veikt. |
Citata:
|
Su drele per varztus praeini ir noredamas neatsuksi. Tik klausimas kaip padaryti kad uzgesinus masina patys veidrodziai uzsilenktu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:36. |