![]() |
210 butu idealus jei ne rudys..
|
Citata:
Ech... jau skaiciu pameciau kiek kartu girdejau sita mita "baltarusiai vazineja su dar geresnem masinom ir jiems ju kuras geras, o musu masinom jau ka ne"? Sakau, kad net mitu griovejai gali laida apie tai susukt :xx: P.S. Pries 3 dienas kaip tik buvau liudininkas, kaip vienas bendradarbis svarste ka daryt su belarusisku dyzeliu, kurio is "labai gero pazistamo" prisikliukino i savo audi C'skes baka, ir nuo kurio ji jam vos vaziuoti pradejo. O juk tai sena audi... (pproblema isprende iki virsaus dapyles nestes dyzelio ir taip atskiedes kazkiek ta marmala) Kolegos forumieciai, pakeliam rankas kas asmeniskai mate ir girdejo, kad i W211 kas nors piltu belarusiska saliarka? |
Citata:
Tik nesupykit, del skonio nesigincijama, cia tik mano asmenine nuomone. :vynas: |
Citata:
Citata:
|
Citata:
Tomski turbut ir koki W212 ivaldes nesusimastydamas is kanistro jam belaruso prikliukintum, sirdis nesudrebetu? Del zalos valstybei ir jos ekonomikai tai kaip suprtau nedrebetu, sprendziant is ilgu metu kontrabandos keliais, bet bent jau del naujos auto? ;) |
Citata:
kuras dar geresnis nei lietuvoj galiu pasakyt |
Citata:
|
Aš bandžiau pilti i W211 baltarusiska (atseit sake, kad lietuviska, bet 100% esu isitikines, kad buvo baltarusiska), tai po menesio pradejo variklis negraziai dirbti, sunkiau kurtis, blogiau traukti, tai atsisakiau to malonumo, pripyliau skyscio valancio kuro sistema ir viskas susitvarke :) Cia Lietuviai perpardavinetojai skiedzia ta kura su neaiskiais skysciais ir tas naujiems varikliams yra nepriimtina. Jei yra galimybė pačiam važinėti ir piltis tiesiai is koloneles gal tada ir viskas OK.
|
apie ta kura galima kurti nors atskira tema, bet vieno atsakymo nerasime visien. kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, as irgi galvojau kad jeigu jau tokia masina tureti tai ir ant kuro tures buti. bet zmones nesikeicia, kaip jie nori pigiau viska gauti taip ir nori ir masina cia nieko nereiskia. jauciu ir su G-klass 2010 metu vazinedamas visvien ieskociau budu kaip pigiau pripildyti baka. mentalitetas musu toks! tai kd siulau nesigyncyti o geriau patarti zmogui kaip issirinkti W211 :)
o stai kaip irodymas mano pasakojimo apie automato simptomus http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...-s6/id-2028917 nuo to ir prasideda |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:19. |