MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Fenixclub C124 230CE (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8287)

Rykštė 2011-11-07 21:07

jei del parudijusio sparno bijai,kad technikines nepraeisi,tai kas bus kai idesi 3.0 motora,vietoj savo ?

Fenixclub 2011-11-07 21:18

Reikes truputi damoketi ir viskas. Seip skirtumas nera didelis, jau siuo klausimu domejausi

ufonautas 2011-11-07 21:22

Citata:

Pradžioje rašė monza (Post 174633)
jei del parudijusio sparno bijai,kad technikines nepraeisi,tai kas bus kai idesi 3.0 motora,vietoj savo ?

Teisybe sako.Va ten tai butu problemeliu.Mane SW patrauke,kad neturiu servizo popieriu del ant VW T4 uzsideto kablio.Pats uzsidejau-2fiskes ir 6varstai.Aukstojo nereikia tam,bet kabinejos kaip prie kazin ko ir nenorejo praleist:confused:

Fenixclub 2011-11-07 21:25

Jo del fignios knisasi jie cia, o del matoro atvaziuoji i vegvesena pasakai kad pakeitei varikli, tipo anas uzlinko , ir tt. Israso naujus dokus , viska ka neoriginalaus dedi i masina, varaisi i vegvesena uzpildai dokumentus, ir bedu nera, o jei lauki tech, oi bedu turgus prasideda su jais,
Tai kas man atsakys, kiek mazdaug man tas variklio keitimas su deze atseis?? Ar visgi kapitaliai sutvarkyti senaji ir tiek reikalu ???

Edgis 2011-11-07 21:30

Citata:

Pradžioje rašė Fenixclub (Post 174470)
Beje norejau paklausti, mazdaug kiek galetu kainuoti e300 variklis su deze pravodke ir tt. Galvoju ka daryti, ar keisti varikli, ar ta pati kapitaliai perrinkti ir pasilikti prie 2.3. Idomu kiek kainuotu darbai, ????

Kas per E300? Kokia dėžė?

Rykštė 2011-11-07 21:32

Citata:

Pradžioje rašė Fenixclub (Post 174637)
Jo del fignios knisasi jie cia, o del matoro atvaziuoji i vegvesena pasakai kad pakeitei varikli, tipo anas uzlinko , ir tt. Israso naujus dokus , viska ka neoriginalaus dedi i masina, varaisi i vegvesena uzpildai dokumentus, ir bedu nera, o jei lauki tech, oi bedu turgus prasideda su jais,
Tai kas man atsakys, kiek mazdaug man tas variklio keitimas su deze atseis?? Ar visgi kapitaliai sutvarkyti senaji ir tiek reikalu ???

kaina atsakyt gali tik tas kas des,nes cia beveik tas pats kaip paklaust: kiek kainuoja c124?

Fenixclub 2011-11-07 21:33

Pas mane 2.3 automatas, noras butu triju litru varikliukas, su utomatine deze.

ufonautas 2011-11-07 21:33

Citata:

Pradžioje rašė Fenixclub (Post 174637)

Turiu lengva klausimeli-kodel is kart neziurejai 300 ar 320,nes manau butum zymiai labiau sutaupes nei is pazystamo papigiai ir keist motora,perdet,perregistruot?

Edgis 2011-11-07 21:36

Citata:

Pradžioje rašė Fenixclub (Post 174641)
Pas mane 2.3 automatas, noras butu triju litru varikliukas, su utomatine deze.

Mažiausiai 1000Lt už variklį ir dėžę, mažiausiai. Kaip prisidės laidai, radiatoriai, reduktoriai, komutatoriai, skydeliai ir kiti mieli dalykai, va žiū jau 2000lt perkopti:)

Fenixclub 2011-11-07 21:37

O ar atkreipet demesi kiek cia Norgei masinos kainuoja, ???? 3.0 mersiukas cupas 100 stuku kronu :D :D ir tai nepacios geriausios isvaizdos tas masiniokas, man mazumele pigiau kaip bebutu buvo pirkti is draugo ,

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:52.