![]() |
juodas dūmas viskas natūralu
beje dar: variklio kompensatoriai nebarška kol variklis šaltas? |
Citata:
|
variklio kompensatoriai nebarška kol variklis šaltas?
|
Citata:
|
nu blyn, tiesiog X failas pas tave tas MB :xx:
dėkui (dievu netikiu) mano kolegoms ir mano žingeidumui, šiandien pavyko tą 1,9TDI surast bėdą ir ją pašalint, nes visi tik rankomis skėsčiojo :xx: Jei ryt ryte užsikurs, tai bus šventė |
Citata:
Jei tai nepasitvirtins, tada reiks manau klibint siurbli kaip tu ir minejai. P.s. Tikiuosi tavo vagenas vaziuos ir burimas is keliu video pasitvirtins su mano MB ;D |
na jei kartais būtų pramušta tarpinė tarp cilindrų, tai matuojant kompresiją kaip pavyzdys būtų kažkas panašaus 29-18-18-29-29 ir tada sūkojant vamzdelius turėtų du cilindrai silpniau reaguoti į vamzdelių atsūkimą.
dar prisiminiau turėjau atvejį, kada variklis dirbo tragiškai, nes po skrodimo radome trūkusius stūmoklius su išdegusiomis degimo kameromis juose. Negaliu apie tavo variklį pasakyt nieko, nes nežinau ar jame stūmokliai yra lygiu viršumi ar su degimo kameromis |
Citata:
|
na mane galima prisišaukt visada išskyrus nuo penktadienio 13,00 val iki pirmadienio 9,00val. Tuo laiku visiškai nenoriu matyti jokios mašinos gedimų ir problemų :xx:
O iš kokio mesto esi, kad nebūtų pas mane brangiau atvažiuoti nei kitame mieste kompresiją pasimatuoti |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:11. |