MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   400E - Mercedes-Benz E200 (W124) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4959)

gintarinis 2011-09-08 14:38

man pvz sitie lorinseriai nelabai, dabartiniai tavo tekiniai - liuks :)

400E 2011-09-08 14:56

Gal kas mokat ir galetumet pamontuot vaizda +/- kaip atrodytu su tais Lorinser ratais mano masinka, nes as tai nei tu programu zinau, nei moku su jom zaist :)

hardas999 2011-09-08 15:10

400E patarsiu tau tik nemesk kelio dėl takelio

egise 2011-09-08 15:20

Man asmeniskai W124 pirmoj vietoj monoblokai, antroj OZ leonardo. Gal ir su sitais grazu butu aisku, bet nelimpa man kazkaip ant jo ratai su spikiais tokiais. Tau rinkitis :wave:

sausainius 2011-09-08 16:00

Citata:

Pradžioje rašė egise220 (Post 164562)
Man asmeniskai W124 pirmoj vietoj monoblokai, antroj OZ leonardo. Gal ir su sitais grazu butu aisku, bet nelimpa man kazkaip ant jo ratai su spikiais tokiais. Tau rinkitis :wave:

Man sitie ant W203 geriau ziuretus nei ant W124. Kazkaip, netinka jie w124 ir tiek.

mikis 2011-09-08 16:49

galejai biski is toliau vaizda nufotkinti :) kad matisu bendras vaizdas, dabar tik skonio reikalas.. o kas del padangos liecia tai ant r18 ir w124 pats tas, bet kietokai vazinesi :/ bent jau man nepatiko

400E 2011-09-08 21:14

Is toliau vaizdas yra nuorodoj sitoj, bet ant 203, ant savo dar nedejau ir nusprendziau, kad turbut nedesiu, manau per skystai ant seno auto atrodys.

http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7921

Tomskis 2011-09-08 21:18

tiesiog per naujovisko stiliaus ratlankiai ant tavo gausis, geriausia butu uzdet ir pafotkint :)

400E 2011-09-08 21:32

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 164619)
tiesiog per naujovisko stiliaus ratlankiai ant tavo gausis, geriausia butu uzdet ir pafotkint :)

Zinau, kad geriausia, buciau ir dejes, bet dabar net nedesiu.

Tomskis 2011-10-13 20:56

tai ka jau sumastei? taip ilgai ieskojai tokios masinos ir jau atsikratai

Tomskis 2011-10-13 21:05

is siauliu? :)

400E 2011-10-21 06:41

Vakar sugalvojau ir pasidariau mašinos tvarkymo dieną, nes jau atsibodo tas ilgas užsivedimas ir užsigazavimas, be to važiuoklė po pirkimo, kai sutvarkiau, tai daugiau netikrinta, nors ir nesiskundžiu, bet patikrint galvojau reikia. Tai dėl variklio nuvariau pas rekomenduotus lenktynininkus kažkokius, į automobilių sporto klubą, pasidaryt diagnostiką, tai be kompų iš ligos požymių nustatė per 15 sekundžių gedimą, tipo ir dėl vedimosi ir dėl gazavimosi kaltas benzino slėgio vožtuvas kažkoks, nu žodžiu pasikečiau aš jį bet padėjo tik iš dalies kažkaip įdomai, bet jis tikrai buvo kaltas, nes membrana jau praleido benziną, ko neturėtų būti, bet bėda kaip ir liko, tik gal biški kitaip, vedasi lengviau bet vistiek ilgokai, gazuojasi, bet gal trumpiau, žodžiu šiandien vėl pjaunu atgal žiūrės toliau. Bet ką labiausiai norėjau papasakot, tai važiuoklė, nuvariau pas Vaidą, palikau ir nulėkęs pasiimt apakau, per 1.5 metų važinėjant su R17 ir tokiais Kauno keliais, važiuoklėj pakeitė tik dešinės pusės priekinio rato stabilizatoriaus traukę, daugiau nerado prie ko prisikabint. Nerealūs tie mersai, tik tiek galiu pasakyt.

pucenas 2011-10-21 06:46

Ne tie, bet aplamai. Nes as 2.5m su savo vazinejau, nuvaziavau virs 100 tukst. 18 ratai ir seip visokie laukai grioviai(po objektus) ir vaidas kai tvarke sake dar labai nebloga vaziuokle. Sake ten ka keite nepamenu, bet sumokejau 700(tame tarpe pakeite stupica) ir kazlokes gumas reduktoriaus.

400E 2011-10-21 06:48

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 171217)
Ne tie, bet aplamai. Nes as 2.5m su savo vazinejau, nuvaziavau virs 100 tukst. 18 ratai ir seip visokie laukai grioviai(po objektus) ir vaidas kai tvarke sake dar labai nebloga vaziuokle. Sake ten ka keite nepamenu, bet sumokejau 700(tame tarpe pakeite stupica) ir kazlokes gumas reduktoriaus.

Rašydamas "tie", neturėjau galvoj tik 124, o bendrai MB ;) O prie to pačio, vakar buvau pas tėvus, tai tėvui pasigyriau kaip čia viskas gerai su važiuokle, tai tėvas žvengt pradėjo, sako o aš su savo W140 pas Vaidą buvau prieš 5 metus ir dar dabar viskas ledas.

pucenas 2011-10-21 06:49

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 171218)
Rašydamas "tie", neturėjau galvoj tik 124, o bendrai MB ;)

Aaaa sorry ;) :blush:

DTM 2011-10-21 19:00

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 171216)
pakeitė tik dešinės pusės priekinio rato stabilizatoriaus traukę, daugiau nerado prie ko prisikabint. Nerealūs tie mersai, tik tiek galiu pasakyt.

Nepagalvok kad neturedamas ka veikti kabinejuosi prie zodziu, bet W124 priekinis stabilizatorius neturi traukiu, tik ivores.

400E 2011-10-21 20:11

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 171291)
Nepagalvok kad neturedamas ka veikti kabinejuosi prie zodziu, bet W124 priekinis stabilizatorius neturi traukiu, tik ivores.

Gali but zinok nesiginciju, zodziu kazkas priekinio stabilizatoriaus, nelabai as ten gaudausi taip smulkiai :)
Delto uzsigazavimo ir ilgo vedimosi siandien dabaigiau tvarkytis, dabar viskas ok, tai noriu pasidalint kokia buvo priezastis, nes kazkada skaiciau tai ne vienas skundesi ta pacia problema, tai gal kazkam ir pades. Zodziu nuvazavus vel. pajunge padare diagnostika, klaidu 0, tada pradejo su atsuktuvu visur landzioti, atsukinejo visokias nesamones, kol priejo isvados kad kazkas turi but tam droselines sklendes mazge kazkas ten, vos ne visa ja issiarde pajunge ant testeriu viska isbande sklende nuo a iki z sudirba visur ir visada kaip priklauso, tada pradejo traukt schemas kazkokias kompe ir daejo iki to, kad fiskej kuri eina i kompa (komutatoriu) yra ten kazkas pasidare, zodziu is dalies tipo ir dujos kaltos, nes kazkas per ilga laika ten pasidaro tam kompui, tai reikia ji suzadint sake, po to pravale fiskes kontaktus, ir istryne kompo atminti ar kaip jis ten sake zodziu atjunge kompa po to pravales, prajudines viska vel pajunge, tada nuime viena klema nuo akumo ir paspaudus stabdi liepe palaikyt 15 sekundziu, kazkas irgi trinasi tuo metu tipo. Finale po situ proceduru masina kuriasi be problemu ir uzsigazavimai visi baigesi. Remontas - 30Lt. (aisku + vakar 50 diagnostika ir 50 voztuvelis, bet jie nepadejo, tik kazkiek pagerejo ji pakeitus)

Tomskis 2011-10-21 20:29

nu galiu tik pagirt meistrus, pagal pasakojima matau kad retas meistras atrastu toki gedima, rekomenduok ir kitiems

egise 2011-10-21 20:33

As apakes :)

nova 2011-10-21 22:50

pirmi PMS baigties pozymiai? :)

Rykštė 2011-10-22 08:51

kaip sekasi pardavinet masiniuka? ar jau neparduodi?

400E 2011-10-22 11:48

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 171327)
nu galiu tik pagirt meistrus, pagal pasakojima matau kad retas meistras atrastu toki gedima, rekomenduok ir kitiems

Tikrai rekomenduoju:

Kauno regioninis automobiliu sporto klubas "Ziedas"
Kreves pr. 112B
+370-678-25959 Stanislovas (cia nr butent to zmogaus, kuris daro diagnostika)

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 171347)
pirmi PMS baigties pozymiai? :)

Nu tipo ne, cia tik "uzmigo" sake tas kompas nuo duju kazkaip. Sake jei mirtu, tai mirtu, be zenklu, is kart atjungia 2 cilindrus ir panasus bajeriai.

Citata:

Pradžioje rašė monza (Post 171370)
kaip sekasi pardavinet masiniuka? ar jau neparduodi?

Jau neparduodu :) Toks pats variantas kaip tau buvo su A124, aukcionas miegojo 4 dienas galvojau viskas gerai, pradejau savo pardavimui ruost, nes laimejau aukciona W140, bet po 4 dienu pranese, kad nepasiekta min kaina ;) nerealus banginis buvo, seku kada vel imes atgal i aukciona.

marius 2011-10-22 12:05

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 171393)
Visi geriausi mersų meistrai Kaune :(

Bet i kauna nuvaziuot niekas nedraudzia :)

Rykštė 2011-10-22 12:51

is copart ziurai pirkt? numesk linka,jei negaila. :)

400E 2011-10-22 16:50

Citata:

Pradžioje rašė monza (Post 171401)
is copart ziurai pirkt? numesk linka,jei negaila. :)

Jo copartas. Kad siuo metu jo nera aukcione dar, o seno linko as nzn kaip atkast ir ar imanoma ta isvis padaryt.

400E 2011-10-27 07:41

Sulaukiau šiandien siuntinio, atėjo nauji pirkiniai mersiukui, magas ir kolonkės, kolonkių po ilgų paieškų taip ir neradau 12cm kaip priklauso originaliai, tai bandysiu kišt 13cm, manau turėtų pavykt viskas ;)
http://img513.imageshack.us/img513/3696/atvaizd0592.jpg

jokerris 2011-10-27 07:58

labai neblogas pasirinkimas!! :wave:

mikis 2011-10-27 08:42

neturiu duryse ir skampa puikiai, daug zmoniu nesupranta is kur toks garsas, gale ir prieki pakeistos kolonkes i kenwudus, jokio stipriako nera.

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 171995)
W124 paprasta aparatūra groja klaikiai. Aš keičiausi savajam W124, 13cm labai lengvai įsidėjo, bet nieko gero, vis tiek prasta kokybė. Nusprendžiau, kad jeigu duryse nėra kolonkių, neskambės gražiai muzika niekad.

juozavas 2011-10-27 09:03

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 171993)
Sulaukiau šiandien siuntinio, atėjo nauji pirkiniai mersiukui, magas ir kolonkės, kolonkių po ilgų paieškų taip ir neradau 12cm kaip priklauso originaliai, tai bandysiu kišt 13cm, manau turėtų pavykt viskas ;)
http://img513.imageshack.us/img513/3696/atvaizd0592.jpg

būtinai parašyk, kaip seksis tryliktukus į priekį įkišti!
Ir žiauriai vertinga būtų, jei galėtai pafotkint tą pakeitimo procesą.

Tomskis 2011-10-27 18:43

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 171995)
W124 paprasta aparatūra groja klaikiai. Aš keičiausi savajam W124, 13cm labai lengvai įsidėjo, bet nieko gero, vis tiek prasta kokybė. Nusprendžiau, kad jeigu duryse nėra kolonkių, neskambės gražiai muzika niekad.

normalu maga isidek, gros labai gerai originalios popierines koloneles paneleje :) as tai piscialkas dar isidejes stoikiu virsuj, tai net per daug jau rekia, labai gerai groja

mikis 2011-10-27 18:50

viena kad buvo idetas kazkoks blaupunktas nieko nesako, jug neviena modeli jis turejo, laidai dar daug ka duoda,mages sukonfiguravimas, na ir liginti 140 su 124 biski sarmata :))

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 172084)
Ten dar neblogas buvo Blaupunktas, bet kad skambėjo blogai, tai faktas... W140 pas mane labai gerai groja, nepasakyčiau kad garsiai baisiai ištraukia, bet labai kokybiškai.

mikis 2011-10-27 19:01

ka ten zinosi kas sudeta i ta 140 :) geriau linkint 124 su 124 manau bus daug teisingiau

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 172090)
O ką blogai lyginu. W140 priekinėse duryse kolonkės yra, o prieky ir gale tas pats, kaip W124. Nėra gi Bose.

400E 2011-10-28 09:53

Nu tryliktukai įkišti, tikrai nebuvo lengva kaip čia kažkas sakė, nebent po to galvoju gal priklauso nuo pačios kolonėlės, jos storio, jos kraštų storio ir panašiai, maniškės įsidėjo, bet tikrai sunkiai, vakar ryte kaip pradėjau, tai tik šiandien baigiau, aišku su pertraukom :) kol sumasčiau kaip įdėt išbandžiau visokių variantų, bet tai dangtelis neužsidaro, tai dangtelis kolonkes liečia, tai dar kasnors, labai nenorėjau gadint kolonkių, bet teko 2 iš 4 tvirtinimo kilpų naikint, nes neužteko vietos paprasčiausiai jom į originalių vietas, tada vieną kilpą tvirtinau su varžtu, kuris ten jau buvo, ten kas esat ardę žinot, kad yra varžtas, kur panelė prie kėbulo tvirtinasi, tai su tuo pačiu varžtu prisukau vieną kilpą, o kitai reikėjo daryt skylę, biški praplatinau skylę ir, kur eina aplink kolonėlės skylę ta skardelė, ją reikėjo biški su plaktuku pakalt, kad ji pažemėtų ir, kad kolonėlė žemiau įsidėtų, nes kitaip dangtelis blogai užsidaro ir liečia kolonėlę. Žodžiu įsimontuot 13 vietoj 12 tikrai įmanoma, reikia pavargt, prireikė ir staklių ir drėlių ir visokių nesamonių, bet gimdai ir išgimdai. Dėl grojimo, tai groja labai gražiai ir gerai, net apsigalvojau dėl priekio jungimo nuo stiprintuvo, manau, kad tas grojimas priklauso, ne nuo to kur ta kolonkė, o kokia jinai ir koks magas, be to susireguliuot normaliai reikia, žodžiu viska ten gerai, kas galvojat keist, nevarkit su dvyliktukų paieškom kiškit 13 ir vsio, jei netingit pažaist ;)

Edgaras 2011-10-28 10:01

As irgi bandziau kisti tryliktukus focal'us i prieki. Kolonkiu tvirtinimus nupjoviau ir ta skyle masinoj platinau... Sukisau, bet groteles labai negaziai issilenkusios buvo ir dar rėmėsi i kolonėles guma :confused: taip kad meciau lauk tuos 13 ir is forumiecio pirkau 12tukus

400E 2011-10-28 12:02

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 172207)
As irgi bandziau kisti tryliktukus focal'us i prieki. Kolonkiu tvirtinimus nupjoviau ir ta skyle masinoj platinau... Sukisau, bet groteles labai negaziai issilenkusios buvo ir dar rėmėsi i kolonėles guma :confused: taip kad meciau lauk tuos 13 ir is forumiecio pirkau 12tukus

Būtent dėlto lenkiau tą skardelę žemyn, kur rašiau ir niekas neliečia ir dangtelis idealiai užsidėjo.

nova 2011-10-28 12:24

ziedus reikia pjauti is faneros ir pro juos montuoti garsiakalbi prie paneles. taip ir standus tvirtinimas gaunasi, ir garsiakalbis giliau stovi ir nesiremia i groteles. tik kartais reikia deformuoti ortakius, cia jau nuo konkretaus garsiakalbio priklauso.
o kai kolonke laikosi ant vieno varztelio ir dar kala i groteles, nieko gero tiketis is tokios instaliacijos neverta.
beje jau ne karta buvo rasyta ir siame forume, ir "kitame", kad yra rainbow garsiakalbiu serijos i standartines ivairiu masinu vietas. tame tarpe ir 124 kebului. groja geriau uz didziaja dali sirpotrebo, montuojami per 10 minuciu.

400E 2011-10-28 15:31

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 172252)
ziedus reikia pjauti is faneros ir pro juos montuoti garsiakalbi prie paneles. taip ir standus tvirtinimas gaunasi, ir garsiakalbis giliau stovi ir nesiremia i groteles. tik kartais reikia deformuoti ortakius, cia jau nuo konkretaus garsiakalbio priklauso.
o kai kolonke laikosi ant vieno varztelio ir dar kala i groteles, nieko gero tiketis is tokios instaliacijos neverta.
beje jau ne karta buvo rasyta ir siame forume, ir "kitame", kad yra rainbow garsiakalbiu serijos i standartines ivairiu masinu vietas. tame tarpe ir 124 kebului. groja geriau uz didziaja dali sirpotrebo, montuojami per 10 minuciu.

Jei cia buvo skirta man, tai pasikartosiu trecia karta, kad niekas pas mane nesiliecia ir pritvirtinta su 2 varztais, o ne 1 ir laikosi labai gerai, nes kai kolonele per didele ji ten issispraude labai gerai ir i groteles niekas nesiliecia, nes kaip sakiau lenkiau paneles ta dali zemyn, kur kolonkes skyle yra aplinkui tokia skaredele is apacios.

Citata:

Pradžioje rašė MB_124_Coupe (Post 172253)
O gale irgi dėsi tuos pačius garsiakalbius kaip ir priekyje ? Nes turbūt žinai jeigu garsiakalbių jautrumas skiriasi tai viieni gros garsiau, o kiti tyliau. Kitu atveju jeigu garsiakalbių jautrumai skiriasi tada reikia žaisti su varžom ir kondensatoriais kad sulyginti jautrumus.

Gale nieko nedesiu, palikta originalai, man skambesio ir is priekio daugiau nei pakankamai dabar, be to standartine muzika i masina kiek zinau ir yra prieki komponentai bagaznike bosas, vsio, i gala nelabai kas ir deda. Ypac esu girdejes virs boso i galine palange elipsiu kai prisideda, tai didziausia nesamone.

400E 2011-11-02 11:05

Klausimas:

Jei ratai, kaip pvz R18 AMG blynai yra be blizgancios palanges, ar sunku padaryt, kad ta palange butu blizganti, chromuota ar ten nikeliuota nzn, ar sunku ir ar isvis imanoma? Jei imanoma, kur ta daryti ir kiek +/- tai kainuoja? Ir sekantis klausimas ar ant W124 imanoma uzdet R18, 8J, ET31 jei taip kokiu tam reikia padangu?

Gintaras 2011-11-02 11:27

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 173183)
Klausimas:

Jei ratai, kaip pvz R18 AMG blynai yra be blizgancios palanges, ar sunku padaryt, kad ta palange butu blizganti, chromuota ar ten nikeliuota nzn, ar sunku ir ar isvis imanoma? Jei imanoma, kur ta daryti ir kiek +/- tai kainuoja? Ir sekantis klausimas ar ant W124 imanoma uzdet R18, 8J, ET31 jei taip kokiu tam reikia padangu?

nušveičia dažus ir nupoliruoja tas palanges ir atrodo gražiai :) kaune daro ne vieoj vietoj ,o man draugelis darė aleksote . įdėsiu fotke tuoj

Mb 140 2011-11-02 11:28

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 173183)
Klausimas:

100lt palanges pas visus ratus bus blizgancios,surask ta tem kur rases buvau apie palangiu poliravima,ten palikes koordinates buvau kur alkesote bahuriukas uzsiima

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:02.