![]() |
Citata:
Del ratu tai labai galva skaida del padangu plocio. Nes jei gale butu kokie 265 tai mano apgailetinas 100kW tiesiog ju isvis nepajudintu :confused: P.S. Kaip mane tas kabrioletas nervina su savo vieninteliu trukumu - varikliu. Gaila, kad tuo metu kai ieskojau tokio merso, nebuvo dauzto su kokiu 3.2 ar 4.3 :dauzo: Vienu zodziu biskeli as cia nuklydau :blush: |
Citata:
|
Citata:
Jo, vaizdas - vienintelis dalykas kuris atpirktu ta pajudejima is vietos. Vien del to ir renkuosi ratus gan ilgai ir nerandu to viduriuko. Na bet viskam savas laikas, kanors iki vasaros manau rasiu :) |
nu as irgi galvoju sy sezona deti gale 255 35 tai gal pajusiu nes 225 tai riktai nejauciu jokio skirtumo nuo 205 55 16 :) kaip netraukia taip netraukia :daro::confused:
|
Citata:
|
nu tipo sako turi kaip tik buti 8.5 plocio visi kvailina mane kad gale deciau 255 35 18' draugas padangom prekiauja turi aikstele reikes gal paekspeeimentuoti kas gausis kaip manai CABRY????
|
Citata:
kaip tavo ratus šiandien kaip tik žiūrėjau, tai galima tipo pasirinkti, pirkti priekiui 8,5, o galui 9,5 pločio ;) |
Citata:
Citata:
uhh,tekila valdo :bounce: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
gaudysi po kelia :(
jei pas tave 8.5 r19 tai max galima det 255,o ar tau priduos jie vaizdo tai tik experimetas |
su 15l nuvaziavau 230km,vien trasoj
kiek cia gaunas sanaudos ? :) 7litrai bus kokie |
Citata:
|
Citata:
|
na man su r19 ir 255 gale padangomis, per kelia (provezas), tampydavo kaip reikiant, atrodydavo lyg GAZ'ika vadeliociau :D
|
Citata:
|
Citata:
patarciau spyruokles sport detis ir bus ramu, apie 3oo lt kainuotu :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
: |
ne nu rimtai klausiu
|
Citata:
|
uhhhh zeuroka
15l - 230 km xl - 100 km x=15*100/230 = 5,521....l/100km |
Citata:
ar as sakiau ka nors apie tekila,jei nasakiau,tai ji valdo(off topic) |
Citata:
nors vienas nesitycioja:) kazkodel edgaras gavo 6,52 tu 5,5 tai gal pats nemoki skaicuok ? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
as tuos shot ir varau |