![]() |
|
tevas LD draudziasi n metu, per metus du ivykius tureju su kasko, naujas draudimas dar pigesnis buvo :) realiai nuo draudiko priklauso, vienam gali pabrangt, kitam atpigt
|
tai gal luktelk, surinksi daugiau akmenuku tada ir pasikeisi :) kam cia dabar del vieno ismusimo mazycio keist ta stikla :)
Mano vat konkreciai apdauzytas, matyt prancuzas mego dideliais greiciais palakstyt autostrada. Na, del sito nesistebiu visiskai :D Mano kasko ir taip 2500 (be civilinio) ir buvo tokia kaina tik vienoj kontoroj, kitur 3000-6000. Be to cia viskas per gera brokeri, su nuolaidom tipo. Tai jauciu tas nemokamas stiklas tik atrodys nemokamu iki to laiko kai reikes nauja kasko sutarti sudarinet :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Anyway, nepatikesiu kad del vos iziurimo idauzimo keicia stikla uz 3 gabalus haliavai iki tol, kol man jo nepakeis. |
Citata:
trecia karta reikejo savo duot |
Anksciau LD del pakeisto stiklo sekancios imokos nebrangindavo.Buvau uzdaves specialiai sita klausima.Tai buvo pries 2 metus,Kaip dabar - nezinau.
|
Citata:
|
http://www.abcparduotuve.lt/index.ph...product_id=437
Gal kas zinot kiek baltarusijoj kainuoja sios staklikes? |
Gal kas galite paaiskinti moksliskiau, kodel 6 cilindru dyzelis dirba tyliau nei 4 cilindru? Cia vienas pilietis galva guldo kad taip negali buti, o as kai ne mechanikas, tai negaliu paasiknti kodel taip yra. Bet akivaizdziai skirtumas juk girdisi.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:28. |
|