MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

Finalfour 2014-04-12 17:15

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 325229)
Ne tiek svarbu ar po 10min ar po 3val kiek svarbu labai lygiai pastatyti masina ir letai ikisti nuvalyta matuokle. Paprastas dyzelis gi, turbinas dabar visi dyzeliai turi :D

Nu reiskia pas mane jo per daug siek tiek. Nes virs normos matuokle rodo. Na, siek tiek per daug gal velnias neims, va, bus slegis didesnis, bo Egis sake kad jei per mazas slegis, varikliui negerai :D Joke :)

Krizoks 2014-04-12 17:37

Final - Laikas keistis avatara :D

eSaS 2014-04-12 18:22

kokia pas ji vaziuokle,final?

Finalfour 2014-04-12 18:38

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 325240)
kokia pas ji vaziuokle,final?

Tiek peugeot centre, tiek TA kai tikrino - viskas ledas be priekaistu. Siai dienai. O apskritai - pas juos ten yra tokie idomus sarnyrai, varlytem juos vadina, ar kazkaip, na jie kai prisigeria purvo, pradeda strigt ir isklimba. Tai tokia problematiska vieta tipo. Bet tai keisti reikia juos ne taip ir daznai, pugo centre sake kad jiems gamintojas numato resursa 60 000 km., bet cia tipo in france kur sauleta ir pusnuoges mergos su bikiniais :) O pas mus lietuviska ziema druska ir purvai ten jiems kazkur prilenda ir sugadina juos greiciau. Bet cia nematau kazkokios tragedijos, jie pugo centre oficialiai originalai po 220 lt kainuoja. Tai tiek istorijos, jei ka priveliau - as ne meistras, sakau ka girdejau.
Na ir amortikai, tie ala elektroniniai, reguliuojami sustri - 900 uz vnt., na tai va ir visas brangumas tos vaziuokles. Bet tie amortikai laiko bele kiek, ne problematiski, tai jei kada ir reikes pasikeist kai baigs resursa - pakeisi ir pamirsi. Pas mane siai dienai juos tikrino ant stendo - viskas ok su jais.
Mane labiau nervina tepalas apie turbinas, ir nors uzmusk neatrodo man kad cia tipo normalu.

Finalfour 2014-04-12 18:52

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 325233)
Final - Laikas keistis avatara :D

Kaip pasakysi ;)

Tomskis 2014-04-12 18:54

man tai isvis keista kaip cia finalas i traktorini motora persedo :)juk vibracija didele, o kur dar motoro triuksmas

Finalfour 2014-04-12 18:56

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 325248)
man tai isvis keista kaip cia finalas i traktorini motora persedo :)juk vibracija didele, o kur dar motoro triuksmas

Paklaustytum tu ji, salone sededamas kad traktorius net nepasakytum :) Nors siaip tai jo, vis tik traktorius. Ir zinot ka - butu galimybe, buciau sita puga emes su 3.0 benzu, 10 x maziau bedu nei su sitais dyzeliais, bet - LT nei vieno gyvo nera, net vokieciuose tik kelis maciau.....

vytas85 2014-04-12 18:57

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 325245)
Tiek peugeot centre, tiek TA kai tikrino - viskas ledas be priekaistu. Siai dienai. O apskritai - pas juos ten yra tokie idomus sarnyrai, varlytem juos vadina, ar kazkaip, na jie kai prisigeria purvo, pradeda strigt ir isklimba. Tai tokia problematiska vieta tipo. Bet tai keisti reikia juos ne taip ir daznai, pugo centre sake kad jiems gamintojas numato resursa 60 000 km., bet cia tipo in france kur sauleta ir pusnuoges mergos su bikiniais :) O pas mus lietuviska ziema druska ir purvai ten jiems kazkur prilenda ir sugadina juos greiciau. Bet cia nematau kazkokios tragedijos, jie pugo centre oficialiai originalai po 220 lt kainuoja. Tai tiek istorijos, jei ka priveliau - as ne meistras, sakau ka girdejau.
Na ir amortikai, tie ala elektroniniai, reguliuojami sustri - 900 uz vnt., na tai va ir visas brangumas tos vaziuokles. Bet tie amortikai laiko bele kiek, ne problematiski, tai jei kada ir reikes pasikeist kai baigs resursa - pakeisi ir pamirsi. Pas mane siai dienai juos tikrino ant stendo - viskas ok su jais.
Mane labiau nervina tepalas apie turbinas, ir nors uzmusk neatrodo man kad cia tipo normalu.

tepalas aplink turbas ar turbu vamzdynuose yra normalu,o jei tepalas sukes i lauka,tai reiktu sujungimo nauju tarpiniu ir nebus jokiu tepalu.

Arturas 2014-04-12 19:06

Nu žinai, paimk W220 su 100 000 tikra rida, jis bus mažiau problematiškas už šitą Peugeot :D Kad iš finalo postų supratu, jog mašina visa problemtiška, tik kol maža rida, viskas kol kas gerai :)

Finalfour 2014-04-12 19:12

Citata:

Pradžioje rašė Arturas (Post 325253)
Nu žinai, paimk W220 su 100 000 tikra rida, jis bus mažiau problematiškas už šitą Peugeot :D Kad iš finalo postų supratu, jog mašina visa problemtiška, tik kol maža rida, viskas kol kas gerai :)

Tai as is pugo forumo supratau, kad visi naujesni pugai labai nemegsta neprieziuros, ir tiek. Laiku viska keiciant ir priziurint ir su salyga kad ne lavonas paimtas - viskas ok, ir niekas nesiskundzia. Tai manau galioja bet kokiam auto, ar ne?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:50.