![]() |
Citata:
P.S. jei visada tik gazas dugnas mieste ir pastoviai start stop prie šviesoforų, tai gal ir 13,5 galima supilt. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Man rodė purkštukas korekcija, o problema reali buvo kompresijos nebuvimas. Va tau ir kompo parodymai :) |
Na mano v6 trumpais atstumais ( dyzelis) ziema apie 14-15.. ir kazkaip nesuku galvos.
Normalu. Uzmiesti kai buvo nuotaika tam. Esu ir i 5.5 isipaises , bet ten visa kelia 80-90. Visiskai ramiai. Trasoj laikant 120~ kazkur bus apie ~6.5 . Zodziu daug nuo salygu, nuotaikos ir kojos sunkumo :) vidurki laikosi 10~ ir as tuo visiskai patenkintas kaip auto turinciam 195kw... |
V6 ML'e ir tik mieste visada daugiau nei 14 rodė kompas.
V6 203-iam rodo 7.x bet yra ir uzmiescio,bet netikiu,kad tiek mažai realiai gali but. |
is degalines isvaziavus (vilnius-kaunas)
Siaip vidurki rode 6-6.1 prie 120 km /h... kiek tikrinta pagal uzpylimus.kompas meluoja max kelis simtus ml pagal baka :) as manau visai nieko kaip v6 dyzeliui 195kw :) https://mb1.ltd/mazos/IMG_9109.JPG P.s. Taip , line asisstas isjungtas , nes tik erzina ) |
Kokios realios kuro sanaudos e350 w212 v6 7g benzo/dyzelio? Gal kad is patirties ka turit pasidalint :)?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Neisizeisk cia bendrai pasakysiu ka galvoju apie kuro.
Is tasko A i taska B vaziuojant 7h kompas rodo 12litru. Tuo paciu keliu tik vaziuojant 10h kompas rodo 9l. Tai kaip ivertinti kuro sanaudas? Vienas su 19 ratais vazineja kitas su 17-kos. Vienas vaziuoja gazas stabdis, kitas ekonomiskai. Manau teisingiausia ziuret ka gamykla numate ir poto vertinti pagal save. Gyvenamoji vieta, ratai, vaziavimo stilius, gal kaskiek automobilio bukle ir t.t. P.S. Nieko bendro neturi su w212 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:59. |