![]() |
:-) na asmeniskai man nelabai reiktu smeliuot savo restorinau pavasari, kad zinoti kur.. bet gaila kad kaunas..
|
Ivesk i Google ''smeliuojame'' ir tau ismes kas su tuo susija. Dar gali irasyti savo miesta po smeliuojame:wave:
Ir siaip jei reiktu smeliuoti automobili tai tik vasara, kai silta ir nebuna rasos, nes paskui tai ojojoj. Arba turi buti labai gerai sildoma ta patalpa:) |
Patarkit kaip man padaryt,pas mane ratlankei borbet su 10cm palangem ir wieno rato palange buwo aptaskyte su smala ir po to nusweista iki pat aliuminio,taj db kaip man daryt,pvz pasiausiu visa rata o ten kur jau nuwaryta iki aliumo ta wieta reik gruntuot? Ar jau apskritai visa rata sveist iki aliumo ir visa gruntuot? Nes galvoju gal spalva skirsis? Darysiu chromuotus ratukus.
|
Citata:
|
imesk keleta fotkiu, paziuresim kaip ten atrodo, ir dar klausimas kaip zadi hromuoti?
Citata:
|
Esme tokia kad wisi ratai twarkoj nudazyti originalei pilka spalva,o as juos noriu nupust chromo dazais,tai va visus as juos pasiausiu,tik nzn kaip elgtis su ta vieta kur jau nutrynta iki metalo visa palange rato,o vidurys geras. Ar ten gruntuot ar ir pasiaust tik ir dazyt?
|
man atrodo gruntuok ir pats paskui spresk, kaip ten atrodys, jei mazai - dar karta susveiti svelniai ir nugruntuoji :) o po to jau galesi dazyt, nes jei negruntaves dazysi, spalva skirsis ;)
|
pradziai biski nusiausi viska, poto nuriebalini ir kokio grunto uzvarai.. na toliau jau fantazijos reikalas :-) kaip ten dazysi
|
Aciu! Nes to ir bijojau kad gali spalwa skirtis ten kur tik ant metalo ir ten kur tik pasiausti dazai. Gal kas zino kur rast geru chromo dazu,kad butu atsparus karsciu arba jau skirti ratlankems? Nes klp parduotuwese beweijk wisose buwau taj nera tokiu,arba yra bet paprasta spalwa.
|
na jo, klaipeda su chromu stigis yra.. :/ cia niekuo nepadesiu, svarbiausia poto pirk gera laka, kad spalva nebluktu, negelstu..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:32. |