![]() |
Nu su Fairy, tai drasiai tu cia :D Baisiai jis agresyvus, plaut masina smarkiai nerekomenduotina.
O butent, normalus plovimas rankom uzima daug laiko, o dauguma nenori to laiko svaistyti ir plaunasi tep lep. Esu net mates, kaip kaimynas su paprastu skudureliu ir kibiriuku vandens praejo per masina ir viskas :crazy: |
Citata:
Nera ne karto pakenkes :). Tai mano pacio tevas taip plove automobili, vienas kempine bei vandens kibiras :))))... Reziumuojant - Automatine geriau tik tuomet, kada ant masinos visai nestovi. Nes tuo atveju galima labai stipriai pakenkti :).. Bet betkokiu atveju automatines negalima lyginti su rankinem plovyklom |
jei as masina visa purvo nuemeju nupurksiu ir su vandeniu paskui tik nupurksiu, labai blogai darau? :D
|
Citata:
Priklauso koks purvo "nuemejas"? Mano ratlankiu valiklis saugus ir ant kebulo nes nera rugstinis ar dar koks kitoks kuris chemiskai veiktu laka! |
Citata:
|
Citata:
|
Priklauso koks purvo tirpiklis, kaip ir sake. Bet, jeigu masina pastebimai purvina, tai vargu ar nuvalys toks budas be jokio fizinio poveikio.
O fairy kenksmingiausia visoms plastmasems, gumoms ir pns. |
Citata:
Nuplovus be fizinio kontakto tik su purvo tirpikliu realiai padarete tik trecdali darbo :)..... |
gali būt, mašina nebuvo tokia purvina, ir nuvalė viska normaliai, kaip plaunant su sampunu ir kempine
|
Nu visai idomiai youtubei paziuret klipus apie ta car detailing. Kaip plauti, ka naudoti. :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:26. |