MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   W220 Sigucci (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=16232)

Pavidolis 2015-03-29 16:50

Nu su Fairy, tai drasiai tu cia :D Baisiai jis agresyvus, plaut masina smarkiai nerekomenduotina.

O butent, normalus plovimas rankom uzima daug laiko, o dauguma nenori to laiko svaistyti ir plaunasi tep lep. Esu net mates, kaip kaimynas su paprastu skudureliu ir kibiriuku vandens praejo per masina ir viskas :crazy:

MRDetailing 2015-03-29 16:57

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 384040)
Nu su Fairy, tai drasiai tu cia :D Baisiai jis agresyvus, plaut masina smarkiai nerekomenduotina.

O butent, normalus plovimas rankom uzima daug laiko, o dauguma nenori to laiko svaistyti ir plaunasi tep lep. Esu net mates, kaip kaimynas su paprastu skudureliu ir kibiriuku vandens praejo per masina ir viskas :crazy:

Fairy as pats daznai naudoju kuomet noriu nuimti waxus, sealantus ir dar visokiausius aliejus pries poliravima.
Nera ne karto pakenkes :).

Tai mano pacio tevas taip plove automobili, vienas kempine bei vandens kibiras :))))...

Reziumuojant - Automatine geriau tik tuomet, kada ant masinos visai nestovi. Nes tuo atveju galima labai stipriai pakenkti :)..

Bet betkokiu atveju automatines negalima lyginti su rankinem plovyklom

Krizoks 2015-03-29 17:03

jei as masina visa purvo nuemeju nupurksiu ir su vandeniu paskui tik nupurksiu, labai blogai darau? :D

MRDetailing 2015-03-29 17:08

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 384047)
jei as masina visa purvo nuemeju nupurksiu ir su vandeniu paskui tik nupurksiu, labai blogai darau? :D

Ne.
Priklauso koks purvo "nuemejas"?

Mano ratlankiu valiklis saugus ir ant kebulo nes nera rugstinis ar dar koks kitoks kuris chemiskai veiktu laka!

Krizoks 2015-03-29 17:09

Citata:

Pradžioje rašė Sigucci (Post 384049)
Ne.
Priklauso koks purvo "nuemejas"?

Mano ratlankiu valiklis saugus ir ant kebulo nes nera rugstinis ar dar koks kitoks kuris chemiskai veiktu laka!

nelabai pamenu dabar, pas teva firmoi radau, sake galiu plaut, nusiploviau :D

MRDetailing 2015-03-29 17:11

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 384050)
nelabai pamenu dabar, pas teva firmoi radau, sake galiu plaut, nusiploviau :D

Reiskias viskas gerai :)

Pavidolis 2015-03-29 17:14

Priklauso koks purvo tirpiklis, kaip ir sake. Bet, jeigu masina pastebimai purvina, tai vargu ar nuvalys toks budas be jokio fizinio poveikio.
O fairy kenksmingiausia visoms plastmasems, gumoms ir pns.

MRDetailing 2015-03-29 17:18

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 384052)
Priklauso koks purvo tirpiklis, kaip ir sake. Bet, jeigu masina pastebimai purvina, tai vargu ar nuvalys toks budas be jokio fizinio poveikio.
O fairy kenksmingiausia visoms plastmasems, gumoms ir pns.

Taip! Bet pakelia gana daug purvo, kas palengvina plovima bei sumazina tikimybe pakenkti :).

Nuplovus be fizinio kontakto tik su purvo tirpikliu realiai padarete tik trecdali darbo :).....

Krizoks 2015-03-29 17:56

gali būt, mašina nebuvo tokia purvina, ir nuvalė viska normaliai, kaip plaunant su sampunu ir kempine

EdwinB 2015-03-29 21:21

Nu visai idomiai youtubei paziuret klipus apie ta car detailing. Kaip plauti, ka naudoti. :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:26.