![]() |
O kas Vilniuje tokius darbus daro?
|
Citata:
|
Citata:
|
Noriu pasikeisti sedynes. Kaip manot, kokia kaina butu logiska? Ir ar kuom nors skirasi anglo sedynes? :roll:
|
pas tave kai jos praktiškai tuščios, tai gali ir už 50eur prasisukti. nors realiau apie 80.
|
Esu mates kaip zmogus, vienas kaunietis, prikele mano s210 anksciau tureta. Na pas ji kainos tikrai labai dideles, bet atlikimo kokybe neitiketina. Dare kelias dienas pastovaus darbo. Nepazinau masinos. Ir blizgesys issilaike visus metus, kas man atrodo yra kertinis momentas poliravimo sferoje. Nupoliruoti gali kiekvienas kuris nulaiko bulgarke rankoj, bet kas is to, daugiau kiek esu dares, praeina menuo ir viskas grizta kaip buve...
|
Citata:
|
Citata:
|
ai bendriau gi pas tave iki feisliftinės sėdynės įdėtos :D tai tada realu už 50 rasti. jei ne mažiau. bet būtų geriau, jei feislifto susidėtum.
aš vasarą ieškojau sėdynės saviškiam, tai buvau radęs tokių kokių man reikia abi už 80eur. bet pas mane pilnos ir pilkos. juodos būtų pigesnės nes mažiau kam reikia. |
Nu tai aišku, kad FL desiu :D Viena is priezasciu ir yra ta, kad sudetos ne tokios, kokios turi buti. :ohne:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:41. |