![]() |
Citata:
:D nu kad ne,pas mane brolis |
Jolcikas su aiškiai neigiama nuomone :D Neieškau pažinčių portaluose ir neieškosiu. Čia yra bajerio forma, kad įtraukti forumiečius į pokalbį :)
Kalbėtis su bičais apie tai kaip iščiustyti MB? Nu sorry - yra ir įdomesnių temu, nei kalbėtis apie tai kuris poliruoklis geriau išblizgina šonus :xx::xx::xx: Ir kodėl visi "įsikando", kad aš ketinu į jų auto kišti šunis? Jau rašiau kelis kartus, kad manęs išlaikyti ar vežioti nereikia. Ačiū vyrai :uuu: Bet pragyvenimui ir saliarkai užsidirbu. Ir net sugebu savo renuką iš algos pasitaisyti :xx: Kad ieškau įdomaus vyriškio bendravimui - ar tai blogai? |
na, masinai vergaut nereikia, bet aiskinti, kad tipo tik transporto priemone, ir gerai tol kol vaziuoja, ir jos nepriziureti irgi ne variantas, paskui baisu i tokia sesti, kad rubu neisipurvintum..arba negali nuvaziuot is vln i kns, nes baisu, kad masina neatlaikys keliones..:-)
anksciau puikavosi zirgais, dabar automobiliais, tokie jau tie vyrai...;-) |
nu tikrai kartais idomiau apie MB pasneket,nei kokia spalva nagus lakuotis,ar kaip ten kokia britney apsikirpo,ar nusikirpo:D aisku mano prioritetuose yra moteriski dalykai,bet nereikia labai nuvertinti ir vyriskuju.m?:roll:
|
Citata:
|
Citata:
o as su savo vyru apie viska galiu kalbet. ir apie MB, ir apie knygas, ir apie keliones, ir apie moteriskus dalykus. jis pas mane visapusiskas. man labai pasiseke |
Puikuotis ir džiaugtis gera auto yra normalu. Ir skirti pinigų jos priežiūrai, bet kai matai paskutinius šeimos pinigus sukištus tiuninguotas MB ar BMW subinėn, kai vaikas batukų neturi (o tokių atvejų ant Lt žinau ne vieną) - TAI jau nesveika.
Sakykim teko turėti antrą pusę, kuris neturėjo jokio hobio ir kas vakarą po darbo turėdavo TIK MANE. Na tai yra malonu...pirmus 3 metus. Paskui nerealiai užknisa, kai negali nei su draugėm išeiti, nei viena pasivaikščioti, nei savo hobiu užsiimti. Nuoširdžiai apsidžiaugiau, kai jis kažkuo susidomėjo ir kone išgrūdau užsiiminėti :D Buvau vienintelė tokia dūra tų vyrukų kompanijoj, kuri sėdėdavo oro uoste po 5-6 val savaitgaliai ir dalindavo arbatėlę :) Bet kai vyrukas pamatęs 2 cm ilgio įbrėžimą ant sparno krenta ant kelių ir rauda keikdamas visus dievus....nesveika nors tu ką :xx: P.S. Neturiu žalio supratimo kada ir kaip nusikirpo Britney - pletkai kažkaip nedomina |
aiste,sveikinu suradus toki zmogu:)
rena,ziurek gal ir tu toki susirasi:D |
Radau ir įbrėžimą ir įlenkimą, keikiausi riebiai, bet tuom ir baigėsi, atsiradus laikui sutvarkiau ir tiek. Man tas besaikis kišimas į auto irgi nekaip atrodo, MBnėra paskutinėj vietoj, bet pirma yra maistas, sveikata, rūbai, mokslai ir t.t. Auto stengiuosi palaikyti techniškai tvarkingą ir šiaip tvarkingą, bet neišleisčiau paskutinio lito ant kokios tai tiuningo detalės
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:24. |