![]() |
Citata:
|
Citata:
Tada ko gero vienintelė išeitis pilnavidurės padangos, kurių išvis nereik pūst :xx::xx::xx: |
Citata:
sakykim masina dauzta 80 kartu i prieki ir 20 i kairiaji sona, bakelis isliko sveikas :xx: tegu susimasto zmogus :) |
Citata:
|
oi sorry, susimaišiau - ką tik parėjau iš VW forumo, o ten per daug užsiskaičiau apie supuvusius trečius golphus, kuriuos chebra dažo po tris-keturis kartus per metus, kad rūdžių nesimatytų :xx:
Bet kažkodėl ten niekas nediskutuoja apie slėgį padangose.... Idomu kodėl tokia tema labiau aktuali MB turėtojams? |
kas keleta menesiu, ziema ar vasara prispuciu 2,2 ir man gerai:geda:
Citata:
|
as tai klausiu, nes mano vaziuokle tikrai ne is pigiausiu ir manau ar 2,2 bar ar 2.8 skiruma turi:)
ipuciau pagal gamintojo rekomentuojamus r17 +- 2.2. ant r19 manau tikrai turi but daugiau. Nes ratai zymiai platesni ir sukant vaira jie labai isvirsta ir palinksta i sonus:) tai pabandysiu 2.5 ir 2.4 |
Citata:
|
ar turit gal minciu kaip man pamatuoti slegi? ratus nupirkau, bet kazko komplekte ryskiai nedadave :)
http://s019.radikal.ru/i610/1204/9e/7ec071a3aa94t.jpg paprastos galvutes neilenda... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:38. |