![]() |
|
Citata:
1 variantas. vaziuosi ir atrodysi kaip su pigiom kitaiskom lempom kas merso vertei labai itakos (ir vardui) 2. variantas. pasilieki originalias ir atrodysi kaip su mersu plius xenonai. tavo teise rinktis :) |
tai galvojau gal yra tu skaidriu lempu kokios HELLOS ar dar konors...
bet jeigu visos jos taiwanas tai tada vienareiksmiskai liks tik originalas |
nu vsio pagaliau isimeciau bixenon
biski uztrukau montuodamas bet rezultatu patenkintas... visdelto meciau 6000 |
gal kas zinot kaip ten su xenonais ir mirgalinimu ?
esu girdejas kad kai ant ilgu lempu buna atskiros lemputes tai kai pamirgalini tai ten ant keliesdesimt valandu sutrumpeja lemputes tarnavimo laikas. o kaip su bixenon ? jie juk buna ijungti ir mirgalinant tik paslankioja pirmyn atgal... mazeja ju tarnavimo laikas nuo to ar ne ? |
Pas mane sudeti su magnetu, mirgalinu, kolkas nepastrigo...
Yra keliu tipu "bixenon" tikri bixenon kur ir ilgom ir trumpom eina xenon lempos "bixenon" kur trumpom eina xenon lempa o ilgom paprastas halogenas 'bixenon' kur ta pacia xenon lempa stumdo magnetas keisdamas spindulio kampa Citata:
|
patarkit kokius det geriau 6000k ar 8000k noretusi ir melynumo kad butu ir kad sviestu gerai. kokie atsiliepimai is forumieciu?
|
i paprastas lempas 6000k
i halogenus 8000k 6000k sviecia gan gerai. nors dabar man kelis menesius pavazinejus tai truksta sviesos, bet kai atsisedu prie masinos be xenon tai toks jausmas kad visai be lempu vaziuoju :D |
nors violetine 12000k dar geriau atrodyt turetu, bet apsviestumas jau kiek suprantu nebus toks geras. draugelis irgi susidejo 6000k trumpas, halogenus bandys su diodas zaist, 4 arba 12 tasku.
sunku kazkaip sugalvot :D ziuriu i sita ir svarstau: http://www.meccaone.org/images/hid-chart.jpg gal kas dar susidejas koius 8000k ar 12000k? |
dek 8000 jei nori melynumo,isidejau tokius i busa.super sviecia
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:08. |