![]() |
Gali.Bet paprasciausias ,nieko nekainuojantis bandymas- resetinimas
|
napriseresetinsiu as ten,kaip pavyzdys keicia tepalus ir begei dingsta
|
Citata:
|
minsiu rytoj pas meistrus jau labai nebepatinka man deze kaip begiu meto,prie mazu apsuku,reiks tepaliuka pasikeisti.
|
Citata:
|
Citata:
ojaigu ir neprisitaiko, tai kam nulinti? |
butent taip man ir sake kad su mb pravaziuoji per miesta ir deze adaptuojasi prie vaziavimo,itariu bus tepalu trukumas,nu rytoj bus aisku.
|
tai va pravazinejau visa diena su draugo 3.2 cdi,ir kuro sanaudos auksciau 9litru nebuvo pakilusios taip kad yra gedimas pas mane kazkur o kur niekas nepasako,belieka mb centras bet ten isivaizduoju kiek pralaikys ir kiek atsimojuoti turesiu ir ar efektas bus.
|
Klaipedos silberi tai kazkaip greit viska daro, aisku ziurint dar kokia beda.. variau praita rudeni del poros gedimu tai uzrase i eile pralaukiau savaite, atvaziavau sutarta valanda ir iskart i garaza ivare jokiu laukimu ir t.t ir po 3-4h paskambino kad jau sutvarkyta, o ne viena sklp elektrikas nezinojo kame bedos, tai i silberi irgi skeptiskai ziurejau, bet rado beda ir gan greit
|
na reiks bandyti nuvaziuoti pasikonsultuoi,manau poros valandu man tikrai neuzteks.nes visi dyzelistai tik peceis trukcioja ir nieko padaryti negali
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:11. |