![]() |
ejo turbut :D
|
Citata:
|
Citata:
|
pas ji tai ne v8 kompresor ir uzrasas kitas
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Aisku, sitas "5.5 amg" galima sakyt homemade kolhozas ir t.t. bet jis labai gerai ziurisi, pats matai net Hunter neturejo abejoniu, kad cia originalus zenkliukas :D Uzsienyje ant C55 toks jausmas, kad kas antras klijuoja sita zenkliuka :) Uz pavyzdi kur mazdaug klijuot emiau CLK63 AMG: http://www.carwallpapers.ru/wp/merce...80x800-014.jpg |
Citata:
|
Super atrodo ;) Pavydas baltas šito mažo AMG modelio tau...
|
As kai nesidomiu ceskem tai man nelabai ir uzkliuvo. Sriftas ir stilius normalus, tai kaip ir normaliai atrodo. Siaip tai as uz tokius modus kurie atrodo tikrai naturaliai
|
Citata:
|
Apie keliones jau kita kalba :D Ten dar daug ko duoda ir ilgesne baze, svoris ir t.t.. Aisku su tokia ceske kelione neprailgtu :D
|
http://oi59.tinypic.com/snpjf8.jpg
paimti zieminiai ratai. Visa vasara skelbimus varciau, pagaliau atsirado tai ko man reikia. Originalus CLK AMG ratai, skirtingu plociu :uubabe: |
Bravo. Atrodo ispudingai ! :ploja:
|
nieko sau ratukai žiemai ;] man jie net gražesni už tavo vasarinius
|
R18 cia? Bamperis tik atrodo ar kazkaip kreivai uzdetas?
|
jo, ant bamperio matosi tarpas šioks toks.. :) šitie lyg 17' ratai būdavo
|
taip, R18 cia :) kadangi praeita sezona pirkau ziemines padangas R18, nusprendziau siam sezonui kitus ratlankius paimt, kad nekaitaliuot padangu kaskart.
Hunter, taip, siek tiek kreivai, realiai i akis smarkiai nekrenta :) P.S. ziema per druskas praktiskai nevazineju, bet vistiek su zieminem priklauso puse metu vazinet :) |
Neblogi šitie ratukai :) Koks ET ir pločiai?
|
7,5J ET37 ir 8,5J ET30 :) padangos tokios kaip ir vasara - 225/40 ir 255/35
|
Citata:
|
o aš galvoju žiemai R18 ar R17 pirkti :) nemalonu jaučiu su volais kai tampys...
|
Citata:
1200. Jo, visi labai geros bukles, vienas tik prie borto buvo prisilietes smarkiau, visi kiti turi nezymiu patrinimu, bet pilnai perdazinet nelabai noriu, teptuku padaziau tas vietas, kad i akis nekristu :) Citata:
|
tampytis nesitampyt, tik ziema keliai buna labiau duobeti, visokio ledo prisale kalnai ir pan, tai r17 padangos tiek pigesnes tiek atsparesnes pazeidimams tiek komfortiskesnes
|
faktas, kad R17 butu praktiskiau, bet yra kaip yra :)
|
255 žiemai? Stipriai.
|
jeigu vazineja nuvalytom gatvem tai nieko, nenuvalytom tai kaip karve ant ledo
|
Nieko sau ratukai ziemai.. O rafis dar sako kad ziema negraziai atrodo masinos del zieminiu ratu.. :D is pradziu pamaniau kad galvoji keisti vasarinius, nes lygiaverciai kandidatai atrodo, liuks! :)
|
ziema kai pusto konkreciai stengiuos nevazinet, bet jeigu bus kaip praeita ziema, tai dzin :)
Nenorejau kazkokiu neaisku imt ar repliku, arba gerus arba nieko :) o kaitaliuot padangas ant tu paciu ratlankiu vargas.. ypac kai zemo profilio padangos. Dvi valandas tas padangas keicia, kad nesubraizyt ratlankiu. Geriau du komplektus turet :) |
Vanix :sokiaipokiai: tu kaip visada aukstumoj :good: man tavo zieminiia geresni nei vasariniai, negalvoji apkeist vietom?
|
Citata:
|
ech.. pavydžiu Tau tokio modelio :)) laabai gražus ;) kad ir pačiam keista, bet aš jį tokį nei žeminčiau nei ką.. viskas idealu ;)
|
tikiuosi baltas pavydas :) realiai kai stovi prie masinos atrodo uztenka to zemumo, aisku yra tarpas tarp rato ir arkos, bet dzipu neatrodo. Daugiau dropo reikstu, kad negaleciau judet greitai, kur keliai nera geriausios bukles, kas man butu didelis minusas :)
|
Citata:
Perdaziau vis delto palanges ir du ratlankius reikejo islygint minimaliai. Tiesa, labai rekomenduoju sita ratu lygintoja +37061423211 Randasi fabuose. Geresnio lygintojo nerasit Vilniuje. Kokia valanda su jo prakalbejau, pasakojo ka ne taip daro pvz Ratkaita ir kitos firmos ir kaip reikia daryt. Savo akim stebejau procesa kaip viena sudauzyta ratlanki tiesino. :ploja: kainos beje pas ji labai draugiskos. Palikau savo vasarinius minimaliai istiesint jam dar. |
Kur foto? :)
Palanges reik ne dazyt bet poliruot :taip: |
Gražu žiūrėti :))
|
Citata:
Citata:
|
http://oi57.tinypic.com/bjhhl0.jpg
http://oi62.tinypic.com/dpjsyr.jpg nzn, nzn, vasariniai kur kas idomiau ziurisi nei sitie :) tie dar ir dazyti idomiau, aliuminio efektas, sitie tai paprasti sidabriniai :) |
reiktu kada i kruva sustatyt, praktiskai vienodi, tik pastave duru perdaug :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:13. |