![]() |
Citata:
Tai suorganizuosi vaško? Parekomenduok geriausia šampūną tada :) kurį galima būtų pilti į putų purkštuvą Man dar reikia valiklio su kuriuo galima valyti tentą (man reikia nuvalyti baseiną), ten tokia kaip ir guma. Reikia kokio valiklio luboms ir kilimams. Ir reikia kokio valiklio atnaujintojo panelei (bet, kad nebutu blizgus). Padėk pasirinkt ir užsisakysiu. Gal vėl kolega galės užvežti kada nors į Vilnių? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Šampūnas (aktyviosios putos) litras 5€, skiedimo tiksliai nepasakysiu, nes gali priklausyti nuo įrenginio. Dažniausiai gaunasi 1:10. Galiu duot dabar litrą pabandymui, o kai pamatysi, kad patiko, tai ir po 3l ar daugiau papilstysiu. Baseinui koncentruotas 1l 7€, skiest 1:3-1:5 (čia stiprus koncentratas, primetant, kad tikriausiai pirmą kartą bus plaunamas rimtai, kitais kartais užteks mažesnio koncentrato). Luboms ir kilimams paruoštas - Universalus valiklis Panelei valiklis . Pradžioj jis man nelabai patiko, nes spalvą neryškiai keičia, bet dabar pradedu kaifuot nuo jo, ypač kai ir nuvalo visą blizgelynę nuo neprižiūrėtų panelių. Rytoj važiuoja žmogus, galiu įdėti arba jau kitą savaitę (dar šis penktadienis 50/50). |
Citata:
Man dar tą pienelį odai įdėk ir aišku nuolaidą padaryk :) |
Citata:
|
Citata:
P.S. su tuo panelių atnaujintoju galima kietas salono plastmases valyti? |
Citata:
Galima valyti, bet jeigu yra labiau užteršta, tai rekomenduočiau plastmasės valiklį. |
Citata:
|
Citata:
Ryt pasiskambins, susitarsit kur kaip kada. Viso 44.3€ bus. |
Citata:
P.S. tam zmogui grynus paduot ar pavedima padaryt? |
Gal ne i tema antradeniais ir penktadeniais vazuoju kaunas-panevezis-kaunas galiu perduot jai kam ko reik
|
Citata:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Puikus aptarnavimas :) vos spejau uzsakyt, o ptekes jau pas mane!
Viena pastaba - ant litriniu buteliu atspauzdink aprasyma (kaip naudot, kokiom proporcijom skiest). Bendrai paemus 10 balu :) Aciu! |
Citata:
|
Citata:
Bendrai: Vaškas - skiesk maždaug 1:20, supilti reikia į rankinį purkštuvą, kuris purškia dulksną, o ne srovę (dulksna, tai purškia kaip tie purkštuvai, kuriuos gavai). Užpurški ant drėgnos, švarios mašinos ir nuskalauji/paskirstai su vandeniu. Putos - putų generatoriui dažniausiai naudojam 1:10, bet gali skirtis nuo pačio įrenginio ir net reguliavimų ant jo. Toliau viskas paprasta - užpurški putas ir darai, ką nori - arba nuvalai normaliai arba lauki ir skalauji ir apsigauni, kad viską nuplovė (jos tarp kitko ir valo/transportuoja nešvarumus nuo paviršiaus). KBR - čia sudėtingiau. Tai yra stiprus skystis, negalima su juo apsižaisti. Jei baseino būklė nekokia, skiesk 1:3 - 1:5, užpurkšk ant paviršiaus, labai gerai būtų chemiją paskirstyti po paviršių su kokiu šepetėliu ar kempine. Tuomet palieki chemijai daryti savo darbą ir po kelių minučių nuskalauji gausiai gausiai su vandeniu. Jokiu būdų negalima dirbti ant saulės! Ir neleisti išdžiūti. Naudoti apsaugines pirštines būtų protinga. Kils klausimų - visada pasiruošęs atsakyti :wave: |
nesugrauš tento man tas baisus valiklis? gal reikėjo geriau universalaus valiklio (to melyno)?
Galima iškarto parasiskiesti priemonių didesnį kiekį ir pasilikti ar geriau skieti tiek, kiek reikia vienam kartui? |
Citata:
Praktiškiau būtų prasiskiesti, kiek reikia tam kartui - tiesiog kiekvieną kartą bus galima reguliuoti koncentracijos lygį. Jei dėl kažkokių priežasčių norisi iš karto prasiskiest didelį kiekį, tai tavo valia, blogiau nebus :wave: Papildymas: dar nežinau, kokio dydžio baseinas. Jeigu labai didelis, tai gali valyti dalimis. Ant šlapio paviršiaus chemiją purkšti irgi galima, tik koncentratas tampa šiek tiek mažesnis - purškalas skiedžiasi su vandeniu likusiu ant paviršiaus. |
ne, mano baseino vidus svarus, man purvina isore, ten pasitryne ir purvas įvairus įsigėręs (žemės ir panašiai). Aš iš laiko noriu plaut. Pas mane tas baseinas kur viršutinis žiedas prisipučia ir pakyla tentas.
|
Citata:
|
Jus chia apie baseinus? Tingiu nuo pradzhiu skaityti :geda:
|
Citata:
Taip, dabar apie baseinus :D |
Citata:
|
Citata:
http://www.pyrmolita.lt/produktas/ka...-valiklis-kbr/ |
Citata:
Prisegu foto. Jis yra tentinis, plausiu iš lauko, tuos tamsius nešvarumus. Manau, kad man reikia arba šito: http://www.pyrmolita.lt/produktas/ko...ereiniger-w99/ Arba šito: http://www.pyrmolita.lt/produktas/un...litz-reiniger/ |
Citata:
O betono valiklis labai geras :D Šiaip niekad taip ir nemačiau, kad kažkas betoną valytų - žiauriai gerai nusiplauna pageltonavusios jachtos, vonios, apkalkėję langai ir t.t. Su šituo darbo principas bus panašus - praskiesti 1:5-1:20 pagal užterštumo ir savo jėgų pasitikėjimo lygį (~1:10 būtų optimaliausia). Išpurkšti ant paviršiaus, švelniai paskirstyti chemiją po paviršių su kempine. Palaukti kelias minutes - leisti chemijai veikti. Tuomet su vandens srove (ne aukštu slėgiu) viską labai gerai nuskalauti ir net su kempine švelniai patrinti skalaujamas vietas, kad visas preparatas pasišalintu nuo paviršiaus. Vėlgi - neleisti išdžiūti ir nedirbti ant saulės! |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|