![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=65141019
Gal ir adresus surase :) skinai tures maziau darbo |
Pažįstamas parduoda jeigu ką domina PM.
06~07 metai , 3l dyzelis, boston aparatūra, tv/navi, balta oda, pilna elektra,medžio apdaila, komplektacija gera..., apynaujės žieminės padangos... Attachment 12247 kaina ~26,800 LTL . Jeigu ką domina į pm, suvesiu, papasakosiu daugiau... |
Citata:
|
Parašiau jau :D Nepatinka man jie, bet kainos santykis ir ką gauni šita modelį šiai dienai padaro visai patrauklų kas nėra prisirišes prie vienos markės.
|
mano gimintaitis nuo bmw e60 nulipo ant tokio, tai ilgai nesidziauge. ta prasme, kad atsilikes modelis kokiais minimum 5 metais nuo europieciu. o dar dasidedi 3 gabalus ir turi w211 feislifta, kas vaziuoja gerokai solidziau. cia toki modeli reikia pirkti, jei nori isminios issikirti. sorry, as cia tik is mb gerbejo puses :)
|
Tu man pagrįsk per kuria vieta jis atsilikes 5 metais ? Tik šeip klausiu, nes pvz pilnoj komplektacijoj kaip mano minėtam , tai yra viskas ko reikia...
|
Geras,bet man universalas biski labiau traukia ir 5.7 hemi :))) Galvojau cia gal pasikeist i MB :D Bet pas mane norai su valandom keiciasi. Siaip patinka man jie :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:37. |
|