![]() |
girdėjau viena ausimi, kad šeštadienį Kaune kažkas smarkiai supylė C124 į citroeno "kabluko" užpakalį ir tas C124 buvo nupirktas prieš keliais dienas. Gal kas iš forumiečių?
|
|
Citata:
|
klausimas apie statybas:
kas žino kiek sveria 1 kubinis metras cemento? Man reikia maišytis betoną, žinau kiek kubų reiks betono, žvyro jau prisivežiau, o kiek maišų cemento pirkti neišskaičiuoju jei maišysiu santykiu žvyras-cementas 5:1. Kaip pavyzdys: reikia trijų kubų betono gatavo. Kiek tokiam kiekiui santykiu 5:1 reik maišų cemento po 40 kg? |
Citata:
|
dėkui, ten jau buvau, bet neikirtau kaip išsiaiškinti ko man reik
|
Citata:
|
tarkim fasuotas maišuose kubas cemento sveria apie 2,5 tonos?
|
Citata:
|
man cemento kubas aktualu kiek sveria. Man šiomis dienomis reiks maišytis betoną ir nenoriu per daug cemento prisipirkti, o kasdien važinėti pirkti po kelis maišus irgi nenaudinga
|
Citata:
|
Cementas.... :):crazy2: Kaip įdomu :P
trokštu.... :dauzo: Tik nežinia, kurio skysčio šįvakar: vyno, vandens ar kraujo.... :blush: |
tas ir yra, kad dauguma pardavėjų atėję iš darbo biržos net plytų ar blokelių tinkamumo nepasako, o jei tokį klausimą užduosiu, tai galvos savaitę.
Na bet kokiu atveju baigiu realiai išsiskaičiuoti :) |
garaza didesni lipdysi? :)
|
na na ir kiek suskaiciavai ??? as seip primeciau mintrinai jai neklystu tai tau reikes apie 1.25t cemento :) t.y. apie 32 maisus :) bet gal as klystu labai :)
|
jo, jau nupirktas garažas šalia, rytoj bus rausiamas katlavanas ekskavatoriumi viduje garažo, paskui mūryjama ir betonuojama 5x0,9x1,7m apžiūrų duobė, jungiami abu garažai į krūvą, betonuojamos vientisos grindys, kabinama talė variklių iškėlimui ir dar mėnesio pabaigoje vietoj sandėlio bus perkamas dar vienas garažas šalia. Bus trys krūvoje, tik į krūvą kol kas sujungti bus 2
|
Citata:
|
jo nuo zvyro daug priklauso, mes kai sode betonavom, uzpernai buvo zvyras su daug akmenuku, tai mazai cemento sunaudojom, pernai betonavom, tai ne zvyras o smelis buvo, kaip cukrus, tai cemento labai daug sunaudojom
|
ldalius saunuolis :good: padesim parsim kuo galesim :)
|
butum vilniuj, tai atvaziuociau padeciau pabetonuot, sita daryt moku :D bet kad toli esi, tai galiu tik patart :)
|
daug ką išmanau, bet statybos man žaluma dar kol kas. Esu šalia statybininkų daug matęs kaip viskas vyksta, bet pats nelabai kišau nagus į tą dalyką.
Kiti pasakytų samdyk meistrus ir baigtas kriukis, bet kai dabar aš pats sau viršininkas ir darbdavys bei darbininkas, tai ir bandau darytis pats. |
Citata:
|
Citata:
|
karutį turiu kas vežios už bembelį 8,0% ir dar šiupeliu pamojuos į maišyklę :xx:
|
su maisykle dirbt jau atsakingas darbas, kad neperdaugint ingridientu ir teisinga misini padaryt, o tai kitaip gaunas per silpnas skiedinys, arba per skystas arba per daug, netelpa i karuti ir pan :)
|
chia buvo,kazhkokioi temoi kalba apie valiklius,kiek supratau tai tas geriausias http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?...T#ht_793wt_905 tik pavarchius ju parduotuve susiveliau galutinai, ten tiek marmalu,kad nebeaishku,ka kur tepti.
http://stores.ebay.es/Select-Securlt...id=p4340.l2563 Gal patarsit,ka butent pirkti,manajam C124,kad oda butu grazhi ir kvepetu grazhiai ? :beer: |
Citata:
|
kiek mazdaug kainuoja w210 elegance galinis buferis ir jo perdazymas? skubiai reikia, ivare i stovincia masina ir nuvaziavo, veliau atvaziuos tartis, tai nzn kaip daryt, patarkit:) nesiseka man su galiniu buferiu vis :D neseniai irgi ivaziave buvo, tai uzs*****au kariaut
|
Citata:
kita karta ziures kur vaziuoja :) |
bamperis 100-200, dazymas 100-200, tik speju nebeatvaziuos tartis? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
sveiki. yra beda, kad negaliu istumti sedynes galvos atlosu... sioje foto pazymeta raudonu iksiuku, kurios dalies neiseina sustumti i vidu
http://www.ipix.lt/images/11859710.jpg |
Citata:
|
Citata:
|
ne, kalbu apie ta dali kur pazymeta iksiuku.. ji pas mane yra iskista, o noriu ja susiskleisti atgal i ta plasmase.. nu net nemoku paaiskinti :dauzo: o bandau ir neiseina
|
Citata:
jaigu tau ipuole i gala, staiga galvos atlosas paarteja, kazkas kale i gala ir issove galvos apsaugos (o gal tai lietuviskai kaklo apsaugos butu) reiktu fin numerio pirmu 9 zenlu, jaigu masina amerikonas tai vin numerio pirmu 9 zenklu :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:14. |