![]() |
|
Citata:
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...124143578.html |
Tas banginis jau nuo senu senoves kaba skelbimuose vis... AEH525 puikiai pamenu as ji... Pries tris/keturis metus, kai savo audi pardaviau, buvau rimtai situo susidomejes, kaina buvo apie 14k lt gal, benzas/dujos ir per pazystamus atsekiau kas turejo ta masina, tai antras savininkas kuris ir pardavinejo ziauriai suvare ta masina... Variklis netrauke, apsukos sokinejo, kuro srebe labai virs normos, elektros gedimu nemazai buvo. Zodziu savi zmones atkalbejo mane nuo sito modelio. Ir karts nuo karto as matau ji skelbimuose besimetanti... :)
|
Citata:
|
Citata:
aš irgi sutinku, buvau prieš metus kažkada apžiurėti tos mašinos čia Vilniuje, lavonu lavonas buvo... |
man rodos sita 525 man draugas Vilniuje apziurejo.
kebulas sake tvarkingas ir tt, bet nesireguliuoja sedyne vairuotojo ir dar yra bedu su elektra. tada irgi per pazystamus, netgi atrodo per sita foruma atsirinko (ne vopros) kad pries atrodo 4m jis buvo dauztas. suluptas visas priekis. nuo tada bedos su elektra. |
Citata:
Matyt taip kaip rašot pamatė ką nusipirko ir pasibaisėjo.. |
jei skelbime nurodyta tokia kaina, nereiskia kad uz tiek ir pirko, atidave uz 8000lt ir viskas, dabar perekupas uz 9000lt prastums
|
Citata:
|
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:58. |
|