![]() |
man atrodo, kad i w220 su dyzeliniais varikliais webasto ejo standartiskai. tarp kitko, nezinau kaip ant s600 ar s500, bet ant w220 3.2cdi FL webasto uzsikuria tik ant uzkurto variklio. prijungti kazkokio timer'io fiziskai neimanoma, galima tik nuotolini pulteli pasijungt ir tai reikejo is gamyklos uzsisakyti jau.
|
Citata:
|
Kad ne tik siandien..as sukau del detaliu isjungtas..keli tada suko del mb irgi nekeli ...nu neesme
|
Citata:
Aisku, del isliekamosios vertes idomu... kalbejau su ne vienu meistriuku is Silberio, tai is tikro silpnu nervu zmonems geriau nezinoti, kiek kainuoja kai kurios dalys S600, ir jos eina tik originalios. Supranti, kad turi ne vien tik masina, o lektuva arba "ismaniaja" masina :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Na is tikro daugiau neradau opciju kuriu truktu isskyrus sildoma vaira ir webasto, na gal dar sarvavima galima uzskaityti :) Nebent kolegos suras, ko as nezinau... :) |
Citata:
|
Citata:
Siaip tema is vis ne apie tai...nesinori jos tersti. p.s. kas man skambino su tuo jau susisiekiau asmeniskai, ir suderinau viska kaip ir kas ;) zmones supranta, pazadus vygdau, kas mane pazista zino, kas nelabai-isitikina. Zodziu, kas skambino tas jei neprisiskambino, pats pranesiau ir suradau juos :) |
nu paziuresim ka pasakys tie kurie skambino :) nes butent kas tave zino, tas tavim ir netiki :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:51. |