![]() |
Citata:
|
geri ratai brabus :good:
|
ant to buvusio no airmatic w140 tokie ratai atrode tikrai super, bet ant CL man jie visai nelimpa
|
Man visiskai nelimpa tie brabus taipogi... Man graziausi yra tavo arba tokie kaip pas mane or augi:) atrodo paprasti, bet laaaabai graziai cl'as atrodo
|
Na dabar ziuriu ir man kazkiap tie brabus nelabai ziurisi.. is pradziu graziai atrode, bet dabar isbleso zavesys :D
Tie kur pas mane dabar,tai man nelabai patinka nes ju toks stilius kad ratlankiai mazi atrodo,kaip r16 kokie, galbut didesniu reiktu.. :confused: Tiesa Feibi, aciu tau uz pagalba, niekaip negaliu atsidziaugt,kad langus taip paprastai susitvarkiau, jau maniau blokus reiks keist ir pan :D |
Citata:
|
sveikas grazus mb smagu jau su tokiu matoru redieti :) ir siep cupai man lb patinka ,, is savo patirties r 20 ratai yra kosmaras jei snekoma apie padangas as dejausi neperseniausiai yokohama advant sport tai viena padanga 1200 lt :ne:
|
apie 20 tai manau geriau nereik svajot. ne floridoj gyvenam, kur keliai lygus kaip stiklas. merso pakaba ypac jautri. Kokiam porsui, tai negadina reikalu, bet mersui nueis visi mazgai:(
|
Apie r20 tai retkarciais pasvajoju,bet tuom ir baigias, tikrai ne kauno keliam r20... :confused:
|
man kaune ir 19 per ziauru:) ir kiekvienais metais situacija vis blogeja. pernai prasikeikiau su tom duobem, gerai, kad neber reikalu ten, man pyktis kyla, vaziuojant duobemis...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:12. |