![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Tik pervažiavęs per senąjį Vilijampolės tiltą tiesiai yra mediniam name :zenklas: ir BMW dalių parduotuvė. Ten gali pasižiūrėti.
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
jau geriau originalios, nei tos 7 juostų.
|
O autopaslaugoj nebandei klaust ar gali atvezt?
|
Citata:
|
Citata:
P.S. Cia ju puslapis www.autralita.lt |
Citata:
|
Autopaslaugoj nebandziau, pirmadieni ieskosiu per visur. O del duju, tai buvo kalti laidai, nekontaktuodavo kartais, bet dujas antradieni jau lupsiu lauk, tai kaip ir dzin kas ten kaip, nesigilinu. Pavazinejau ant benzo, tai atrodo, kad kita masina, tai nusprendziau, kad nereikia man tu duju.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kaip tokia žiemą Italijoje tai manau būtina :fire:
|
na okam isvis benzui vebasta,ir tiap gerai syla benzai, tai ne dyzelis :)
|
Citata:
|
nep :cenzura: proto
|
Citata:
|
suda jie syla :xx: dyzeliui tai tikrai reikalinga webasta,jei pas benzus buna tai isvis super tai turbut variklis per kila turetu uzsilt su webasta :xx:
|
jei pas tave termostato nera tai nereiskia kad ir pas kitus taip :)
|
gerai jau gerai :xx:
|
Nu pas mane tai syla tikrai laaaabai gerai.. O va 406 2.0HDi tai ziauriai letai syla ir neatkasu kame reples. :) Bet jie ir garseja letu silimu siaip. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Ieskau medzio aplink begiu riciaga, su 2 el. langais, gal kas turit ar zinot kur ieskot, nerandu su tokiu medziu niekur, arba jei randu, tai su 4 langais el. buna.
http://img88.imageshack.us/img88/9521/picture002rc.jpg |
Ar galima uzdet ant w124 nieko nekeitus, nedarius R18, 8.5J, ET40 ir padangom 225/40???
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Supratau, aciu ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
http://www.youtube.com/watch?v=NmHxa...3C3DB5002CDB2F
Nu va cia tas pats E500 ir kitas su AMG blynais, abeji ratai ziauriai patinka, nzn ka daryt. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Abieji ratlankiu styliai grazus, bet bent jau man ant w124, tai AMG blynai graziau ziuris :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:07. |