![]() |
nuo ko ir reikia saugotis tai nuo alaus stigio mano saldituve :)
kai kazka pasigaunu nuo to ir gydaus :> internetas pilnas warezo :-) Citata:
|
Na pagaliau ir man daugiadienes :) po tiekos metu... :) kas su manim?
|
Citata:
|
Citata:
tai gerai, man ryt vel nusimato vyno gerimas :) |
Citata:
Isipyliau wiskio,-o jus, ka naikinate ? :) Aplamai tai shiandien tik ketvirtadienis, Aiste, ar ne anksti pradejai ? Su malonumu pabaliavochiau,bet uzh 5 valandu vel ishvazhiuoju :( P.S jei nebuvai madride, tai jis shiandien atrode taip :) (chia tau,kad liudna nebutu, idedu shviezhia nuotrauka, Gran Via- pradzhia gatves ) :) kogero pasiliksiu ten iki pirmadienio,nes jau pykina,neshiotis pirmyn, atgal po 1000 su virshum km. tai jei busi kur shalia,prasineshk,gal sugalvosim ka nors ? :) |
Citata:
Madride dar nebuvau ir ko gero sia vasarele nesisviecia :( nes mums liko tik menuo... o dar daug darbu specialybes klausimais turiu nuveikti :) Nieko, kitais metais aplankysim ir Madrida :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tokiais atvejais galima pradėti vartoti ne tik Sangria :) |
bet chia rimtai nebejuokai,baba ryshkiai su kosmosu bendrauja. Gal i policija nueik ? Pastave daugiau teisiu,nei pas ja (arba nors pagazdink, ta baba) ,ji ispane kiek supratau ? Pasakyk,kad tu burtininke ir ishkviesi Franko dushia,ir jis pasiliks gyventi su baba (kai shvogerio motina,pradeda nervinti, tai visada primenu,kad Franco buvo geras zhmogus, tada ji su manim ta vakara nebekalba ) ir abiem gerai :)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Mes kaimyną panašų turim, malonus sutvėrimas, ypač kai 5 ryto atsisėda prie radiatoriaus ir pradeda rėkti tuos gražius, visiems gerai žinomus rusiškus žodelius:) Vieną kartą kaimynei duris buvo padegęs...tik jam studentų į kambariokus nesiūlė:) Ispanija mtyt liberalesnių pažiūrų:xx: |
Citata:
|
Citata:
:vynas: nebeimk daug, o to dar paskutine diena,grieha ant dushios uzhsitrauksi :xx: |
Citata:
gaila, kad anksciau apie tai nepagalvojau :xx: Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Pries 7 metus kai Ispanijoj studijavau, tai kaimynai vis lakste klausinet ar tikrai ne prostitute dirbu ir prase vis pasa ir studento pazymejima rodyt :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S turek omeni,kad jokiam kiaushiniui,neprivalai,rodyti jokiu dokumentu, jei jis nera policininkas ,jau vien uzh tokius norus galima,jam apkartinti gyvenima. Kai buvau jaunas ir durnas,yra teke begti su mashina nuo policijos,bet spejom su draugu davazhiuoti iki namu ir ibegti i vidu, tai jie visa nakti po langais miegojo,o ryte paskambine,paprashe dokumentus parodyti,o kai paprashiau,kad uzheitu i vidu,grieztai atsisake, taip,kaip neturejo irodymu,kad mus vijosi,pakalbejom draugishkai,ir ishaishkino daug niuansu,kuriuos kartais gerai zhinoti :) |
Citata:
|
Aiste mesk adresiuka as busiu, Shalomm irgi automatiskai priskaiciuok, speju Samagonas irgi bus, na dar Pantera isleisim pasiganyti po kaima tai likusius isdraskys :xx:
|
Citata:
gerai ,uzhteks pushi pjauti,varau, ant nugaros pasedesiu pora valandu, o to dar girtas ishvazhiuosiu :))) ir bus tada man Fukushima :xx: |
Citata:
|
Per National Geographic rodo apie MB SLS AMG :)
|
kur vampyras ??? :skambina: Kazhko po agurku skandalo prapuole :xx: Sakau,gal atsiprashyti kolegos nori ? Pas mane kolukiechiai pikti, nebeina nei i Lidla,nei i Aldi, sako lai eda savo deshras velniai patys :)))))))))) Tai kokiu ten brudu Hamburge prisiauginot,- papasakok :))))
|
Citata:
na Hamburgo mieste megino naujus hamburgerius israsti ir prisidirbo kazkokiu parazitu :D jai rimtais velniai ten zino kas kaip, as ir toliau valgau salotas :) |
Sveiki velniai ;)
Reikalinga AUDI A4 ~2001-2002m 1,9 TDI 96kW iki 5000eur :) gal netyčia kas nors užsiimat automobiliais ir turit ką pasiūlyti? :) |
Citata:
|
Citata:
|
man nesvarbu, ne man reikia, o tas kas ieško, tai jis jau radęs už ~3500 buvo, už 3900, tai jam sakė iki 5 reik surast, kad Vokietijoj stovėtų ar +- panašiai tiek Lietuvoj ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
hmm na x5 netraukia manes, seip galvoju apie koki :D
http://www.custom300c.info/pictures/..._custom_co.jpg |
Citata:
|
4elovek haroshyj :)) ir kuom tas haroshyj pasireiskia? :D
Citata:
|