![]() |
va ka reiskia bobos be pinigu.
Kitame mieste dirbantis vyras rašo žmonai: "Širdele, kadangi šį mėnesį negaliu išsiųsti savo algos, siunčiu tau šimtą bučinių. Tu esi man pati mieliausia. Tavo vyras Alanas" Po kelių dienų vyras gauna atsakymą: "Brangusis, ačiū tau už šimtą bučinių, be jų tikrai nebūčiau išsivertusi. Pridedu tau savo išlaidų aprašymą: 1. Pienininkas už du bučinukus per mėnesį sutiko ir toliau tiekti mums pieną. 2. Elektrikas sutiko dirbti vos už septynis bučinukus. 3. Namo savininkas ateina kasdien ir ima po du bučinukus vietoj nuomos. 4. Parduotuvės savinikui turimų bučinių neužteko, todėl teko atsiskaityti kitaip. 5. Visos kitos išlaidos - 40 bučinių. Kol kas dar verčiuosi, dar turiu neišnaudotus 35 bučinius, bet iki mėnesio pabaigos jų nepakaks. Būtų malonu, jei atsiųstum dar šimtą. Amžinai tavo Širdelė"... |
Krenta žvaigždės. Uošvienė ir žentas – galvoja norus. Žentas sugalvojo, uošvienė – nesuspėjo…
|
Motina sūnui rašo į kalėjimą:"Vaikelį kai Tave pasodino, nežinau kaip ir begyventi. Niekas nesiseka, namai nemieli, daržas nesukastas, bulves nesodintos...".
Sūnus atrašo;"Mama nesijaudink. Viskas gerai. Tik darže nekask, nes ne tik man pridės, bet ir Tave pasodins". Po mėnesio motina vėl rašo;"Sūneli, kai tik gavau tavo laišką atlėkė policiją, perkasė daržą išvažiavo baisiai įsiutę kad nieko nerado". Sūnus atsako;"Padėjau, kuo galėjau, bulves pati sodink". |
|
Naujasis rusas sako kitam:
- Klausyk, Kolianai, paskolink man kuriam laikui savo sekretorę "padirbėti". - Na jokių problemų, - sako kitas. - Jei užsimanysi jos "paslaugų", tiesiog telefonu jai pasakyk: "Lenočka, atneškite man blankų". Na, žodžiu pasiėmė "naujasis rusas" tą sekretorę. Kitą dieną jis skambina jai ir sako: .. . - Lenočka, atneškite man blankų! O ji jam: - Atleiskite, bet man mėnesinė ataskaita. Po dešimties minučių ji pati jam perskambina ir sako: - Principe aš galiu apiforminti žodine forma arba atgaline data. .. Naujasis rusas atsako: - Nereikia, aš jau ranka parašiau. .. |
siandien su w124 4matik is sniego istraukiau fura. va cia tai juokas :)
|
Citata:
|
Citata:
|
parodyk ta 4matica
|
nebuvo kas pafilmuotu. cia va pries kelias dienas sniega valem nuo ivaziavimo :) http://www.facebook.com/photo.php?v=10200103633744374
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:41. |