MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

vilfoot 2012-11-05 14:37

raso,kad vandalizma atlaikes:D

Robis 2012-11-05 14:45

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 238032)
raso,kad vandalizma atlaikes:D

man tai vandalimas kai kėbulą suniokoja, o jis čia visai toks padorus

pauliukas 2012-11-05 14:54

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 238037)
man tai vandalimas kai kėbulą suniokoja, o jis čia visai toks padorus

Draugas pries penkis metus is USA nupirko facelifta w211 e550 irgi toks variantas buvo vandalizmas, tik pas ji dar priekinis kampas brauktas buvo. Tai ieskojosi salono ir t.t., kad susirinkti, tai kai parejo i lietuva visas salonas buvo sukrautas i vidu, nieko pirkti nereikejo :) Pasiseke zmogui masina pasistate 24k euru, draudimas ivertino 40k euru :)

vanix 2012-11-05 15:52

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 238003)
tai mukaz nupirko tą žydrą C140?

taip, siandien paimtas :)
Ziurejau ji vakar ir siandien. Blemba, ten toks ledas, kad negaliu.. veikia visiskai viskas, rudziu nera, tik ant vieno sparno burbuliukas pasikeles, nes buvo perdazytas, visas kebulas gamyliniame daze, tik man rodos bamperis ir sparnas perdazytas buvo. Shiaip daugiau nera net uzuomenos apie rudys, pabraizymu ir tu nera. Dugnas svarus. Rida originali ~220-240k, tiksliai neprisimenu, su Italishka serviso knyga, nemazai lipduku visokiu su rida ir panasiai. Yra net lapas su komplektacija ir kaina kai buvo pirktas naujas. Kaina buvo 200k markiu.
Komplektacija superine, exclusive oda dvieju spalva, minkstesne nei mano CL'e, panele ir visa kita apsiuta oda, medinis vairas, stogas alcantara, BOSE audio, navi, gamyklinis xenon, R18 amg su zieminiais Pirrelli 2010 metu gamybos :D ir t.t. ir t.t.
Is minusu tai veidrodeliu stikliukas pakeitimui ir priesrukines stikliukas. Si bei ta pakaboj nezymaus pakeist. VISKAS. Variklis pilnai uzsiles laiko daugiau nei 2 baro spaudima, deze sako irgi gerai dirba.
Zodziu labai patenkintas uz mukaz, nesveika masina uz pigiai paeme. :zenklas:
Pristatys manau masina jis pats veliau ;)

Mb 140 2012-11-05 16:13

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 238045)
taip, siandien paimtas :)
Ziurejau ji vakar ir siandien. Blemba, ten toks ledas, kad negaliu.. veikia visiskai viskas, rudziu nera, tik ant vieno sparno burbuliukas pasikeles, nes buvo perdazytas, visas kebulas gamyliniame daze, tik man rodos bamperis ir sparnas perdazytas buvo. Shiaip daugiau nera net uzuomenos apie rudys, pabraizymu ir tu nera. Dugnas svarus. Rida originali ~220-240k, tiksliai neprisimenu, su Italishka serviso knyga, nemazai lipduku visokiu su rida ir panasiai. Yra net lapas su komplektacija ir kaina kai buvo pirktas naujas. Kaina buvo 200k markiu.
Komplektacija superine, exclusive oda dvieju spalva, minkstesne nei mano CL'e, panele ir visa kita apsiuta oda, medinis vairas, stogas alcantara, BOSE audio, navi, gamyklinis xenon, R18 amg su zieminiais Pirrelli 2010 metu gamybos :D ir t.t. ir t.t.
Is minusu tai veidrodeliu stikliukas pakeitimui ir priesrukines stikliukas. Si bei ta pakaboj nezymaus pakeist. VISKAS. Variklis pilnai uzsiles laiko daugiau nei 2 baro spaudima, deze sako irgi gerai dirba.
Zodziu labai patenkintas uz mukaz, nesveika masina uz pigiai paeme. :zenklas:
Pristatys manau masina jis pats veliau ;)

nu va,buna dar ,kad ir Lietuvoj islenda geru varijantu

vanix 2012-11-05 16:15

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 238050)
nu va,buna dar ,kad ir Lietuvoj islenda geru varijantu

pirmas kartas per 3 metus :) toks variantas kaip pas mukaz Vokietijoj be 7-8k euru be sansu rast. Ir ten dabar paziurejus mobile.de nera kazhko panasaus. komplektacija pas ji neeiline + dar ypac reta grazi kebulo spalva, unikalus mersas.

vilfoot 2012-11-05 16:27

dziugu,kad toki neeilini mersa paeme mersus mylintis zmogus!baltas pavydas del tokio aparato:)lauksim pristatymo!;)

vanix 2012-11-05 16:54

perekupai savo kiek veza is Italijos pirmas toks kupas per daugeliu metu. Neaisku delko jis taip pigiai parduotas buvo ten ir cia, matyt paziurejo rinkos kainas ir uzdejo veliau 14k, kad greiciau prastumt, nes uz 20k nieks neskambino. (Realiai pas mus tu C140 rinkos kaip ir nera, visi lavonai skelbimuose). Man atrodo jie net nezinojo kokia masina pardavineja ir kiek jinai realiai verta :) O italas gal nusipirko nauja mersa ir tipo svarbu, kad isveztu sita, pardave uz centus, nes realiai tai gyvesnio kupo dar nesu mates pas mus.

DTM 2012-11-05 17:22

Cia pirkejui pasiseke, kad tuo metu nebuvo interesantu i ta masina, nes as kai savo pirkau tiksliau rankpinigius norejau palikti nors masinos LT net nebuvo, tai pradzioi pardavejas dar ejo i kalbas apie derybas, veliau pasake perki uz tiek kiek yra arba kitas man tiek duoda. Kaip bebutu masina isties verta demesio, linkejimai naujajam seimininkui :wave:

vanix 2012-11-05 17:27

tai sitas irgi i derybas neejo, simbolishkai man rodos 100 lt ar panasiai numete, nes kita diena sako is maskvos atvaziuotu zmones pirkt :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:18.