MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Edgis 2011-06-16 19:47

Na be pirmadienio nematysiu, bet lauksiu:)

woodoooo 2011-06-16 19:55

tai nera skubu :)

samagonas 2011-06-16 20:19

Chia vienam kosmonautu forume radau,-patiko :xx:

"Bankininkas"

Vieną popietę, garsus bankininkas vyko namo didžiuliu limuzinu,
Pamatęs du vyrus valgančius pakelės žolę, įsakė savo
vairuotojui sustoti ir išlipo, ir paklausė vieno iš jų:

- Kodėl jūs valgote žolę?
- Mes neturime pinigų maistui .. - Sakė vargšas
- Taigi, mes turime valgyti žolę.
- Na, tada eikim į mano namus ir aš duosiu valgyti, - pasakė
bankininkas.
- Ačiū, bet aš turiu žmoną ir du vaikus su savimi. Jie ten palei
medį.
- Leiskite jiems eiti kartu - dar kartą pasakė bankininkas.
Ir, atsigręžęs į kitą vyrą, jam tarė:
- Galite irgi ateiti.
Vyras labai tyliai pasakė:
- Bet, pone, aš turiu žmoną ir šešis vaikus su savimi!
- Tu ateik taip pat. - Atsakė bankininkas.
Ir jie sulipo visi į didžiulį ir prabangų automobilį.
Važiuojant, vienas iš vyrų droviai pasakė bankininkui:
- Jūs esate labai geras. Dėkojame, kad mums visiems padedate!
Bankininkas atsakė:
- Mano brangusis, nesidrovėk, aš esu labai laimingas, kad tai padariau! Jums
bus malonu mano namuose ...
Žolė virš 20 cm ūgio!

Moralas:
Radę paslaugų bankininką (ar banką), kuris žada padėti,
neapsigaukite...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- Pirmos klasės mokytoja turėjo problemų su vienu klasės mokiniu. Ji paklausė, kas jam yra ir kodėl jis taip elgiasi? Petriukas pareiškė:
- Aš per protingas, kad mokytis 1-oje klasėje. Mano sesė mokosi 3-ioje, o aš daug už ją protingesnis, todėl turėčiau eit į trečią klasę. To mokytojai buvo per daug ir ji nusprendė nuvest Petriuką pas direktorių. Kol petriukas laukė sekretoriate, mokytoja paaiškino direktoriui
susiklosčiusią situaciją. Išklausęs direktorius panoro susitikti su mokiniu ir užduot jam porą klausimų, jei jis sugebės atsakyti galės eit į 3-čią klasę, jei ne, turės likti 1-oje ir nekelt jokių rūpesčių. Mokytoja sutiko ir pakviete Petriuką atlikti testą:
Direktorius:
- Kiek yra 3×3?
Petriukas:
-Devyni.
-Kiek bus 6×6?
-36.
Ir Petriukas atsakinėjo į visus direktoriaus užduotus klausimus į kuriuos trečiaklasis turėtų žinoti atsakymus. Direktorius pažiūrejo į mokytoją ir pasakė manas, jog petriuką galima pervesti į trečią klasę. Bet mokytoja neatlyžo ir pati nusprendė užduot pora klausimų Petriukui.
Direktorius ir Petriukas neprieštaravo (čia viskas ir prasidėjo)
Mokytoja:
- Ką karvė turi keturis, o aš tik du?
Petriukas po akimirkos:
- Kojas.
- Kas pas tave yra kelnėse ko nėra pas mane?
- Kišenės.
- Kas įdedama kietu ir rožiniu, o ištraukiama minkštu ir lipniu?
Direktorius jau norėjo sulaikyt Petriuką nuo atsakymo, bet kol jis spėjo:
- Kramtoma guma,- atsakė Petriukas.
- Ką vyras daro stovėdamas, moteris sėdėdama, o šuo ant trijų kojų?
Direktorius išsprogdino akis, o Petriukas:
- Paduoda delną.
Mokytoja: – Dabar dar užduosiu porą klausimų iš serijos “kuo esu”.
Petriukas:
- O.K.
- įstatai į mane savo ramstį, pririši mane, aš drėgstu greičiau nei tu?
- Palapinė – atsako Petriukas.
Mokytoja:
- Pirštas įeina į mane, žaidi manimi kai tau nuobodu, pabrolys turi mane pirmą?
Direktorius stebi viską su nerimu, matosi, kad jis įsitempęs…
Petriukas:
- Vestuvinis žiedas.
Mokytoja:
- Būnu įvairių dydžių, kai blogai jaučiuosi, drėgstu ir teku, kai mane išvalai, jaučiusi gerai?
Petriukas:
- Nosis.
Mokytoja nerimsta:
- Na ir paskutinis klausimas. Turiu kietą kamieną, mano galas skeltas, mėgstu šaudyti?
- Strėlė.
Direktorius atsikvėpė su palengvėjimu:
- Siųskit Petriuką ne į 3-ią klasę, o į universitetą. Aš pats į paskutinius klausimus nežinojau atsakymų.

mikis 2011-06-20 17:59

:) kas gali buti geriau jeigu ne naujas ipod 32gb uz 10svaru? :)

Kerp 2011-06-21 18:59

Sveiki. Gal kas galetu parekomenduot gera tekintoja Vilniuje? reiktu rastavkes biski perdaryti

Lengvas 2011-06-21 19:10

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 153515)
:) kas gali buti geriau jeigu ne naujas ipod 32gb uz 10svaru? :)

iphone :) :xx:

mikis 2011-06-21 19:19

kad jie irgi nemilijonus kainuoja
2011 lPhone 5 5G 32GB 5GS Wifi TV JAVA Quad-Band Dual Card Unclocked 3.5 - 119$
2011 Newest lphone 4G WIFI JAVA 3.5 inch unlocked 32GB quad band 32GB gift 4g - 93$

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 153755)
iphone :) :xx:

eSaS 2011-06-22 19:19

gal kas zn kdl laptopa kamera rodo atvirkstini vaizda ?

Tomskis 2011-06-22 19:20

nustatymus pasikeisk kameros

eSaS 2011-06-22 19:35

em kur juos rast ? siaip zejau nlb radau

Tomskis 2011-06-22 21:13

nu as prie savo kompo sedziu, jei sedeciau prie tavo, surasciau, blogai ieskai arba nelabai nori rasti :)

sausainius 2011-06-22 21:24

As jam dar padaryciau kad monitorius zemyn galva rodytu :D gi tne paprasta i settings nueini, glai bet kokiai nusitatyt kokiu kampu ka odytu, ps tave kazka pajuokavo matyt ir apverte 180 laipsniu

vampyras 2011-06-22 21:26

paieskok google, yra asus ir keli kiti kur neina nustatyti reikia bios updeitinti :D

samagonas 2011-06-22 21:27

arba kompa priesh veidrodi statyk :)))

eSaS 2011-06-23 06:28

haha prikolistai :xx: ne vienas nebuvo teisus,isirasiau draiverius ir norma vekia :xx:

mikis 2011-06-23 08:51

i pacios kameros nustatimus uzeini, ir persiverti vaizda ir virsaus i apacia.

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 153876)
gal kas zn kdl laptopa kamera rodo atvirkstini vaizda ?

liudas777 2011-06-23 10:32

Dovanoju Sony CD changeri. Vilnius. Jei niekas nepasiima iki birzelio 30, teks pasiimti iš Kariotiškių. :)

Tomskis 2011-06-23 10:35

kaip speju dirba tik su SONY magais? :)

liudas777 2011-06-23 10:36

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 153979)
kaip speju dirba tik su SONY magais? :)

Nežinau, nebandžiau aš jo išvis niekad. :) Buvau kažkada anksčiau temą įdėjęs už 10 litų arba alų, tai ten buvo nuotraukos. Dabar jaučiu nebėra temos. :)

Tomskis 2011-06-23 10:46

kazkoki ir esu ismetes, nes buvo kitos firmos nei mano magas, pas mane alpine, tai berods ir changeris tik alpine turi but, nu bet galesim pabandyt

liudas777 2011-06-23 10:47

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 153982)
kazkoki ir esu ismetes, nes buvo kitos firmos nei mano magas, pas mane alpine, tai berods ir changeris tik alpine turi but, nu bet galesim pabandyt

Tai tau jo reikia? :)

Tomskis 2011-06-23 10:48

jei veiks su mano magu tai priglausiu, jei neveiks tai nereik :)

egise 2011-06-23 22:39

Per TV3 gera W140 rodo :P

sapnelis 2011-06-23 23:21

Citata:

Pradžioje rašė egise220 (Post 154061)
Per TV3 gera W140 rodo :P

Jo, amerikonišką :)

Joshua 2011-06-24 21:35

Gyvi po Joniniu? As kazkaip isejau is saves siemet :D

mikis 2011-06-28 03:42

:-) vampai jug pirmadienis nedirbi kur vadalojes?
samagoniau, o tu kiek keliausi.. kada su liaudim sviestis pradesi? :drug:

Tomskis 2011-06-28 07:24

wow vampa, prisidirbai?
http://www.15min.lt/naujiena/laisval...pyra-61-157851

vampyras 2011-06-28 07:54

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 154562)

velnias nepasiseke man, pilizei greiciau rada ta lopeta :xx:

Jexx 2011-06-29 01:15

Kaip Jonines atsventet?

Mes tai su speed200 pas mane kaime prie Sventosios upes pasventem... Neatsimenu kaip grizau namo, speedo200 masina irgi kazkas vairavo... Krc - atsventem normaliai... Beje, jus, forumieciai, irgi pasidalinkit Joniniu ispudziais.... :unreal::isgert::isveik::thumbsup:

vampyras 2011-06-29 07:34

Citata:

Pradžioje rašė Jexx (Post 154723)
Mes tai su speed200 pas mane kaime prie Sventosios upes pasventem... Neatsimenu kaip grizau namo, speedo200 masina irgi kazkas vairavo... Krc - atsventem normaliai... Beje, jus, forumieciai, irgi pasidalinkit Joniniu ispudziais.... :unreal::isgert::isveik::thumbsup:

miegojau :)

ruškė 2011-06-29 12:07

draugas restauruoja w110 mersiuka ,apacia melynai nudazyta o stogas ir durys iki puses dramblio kaulo spalva ,aisku dabar reiks per nauja dazyti ji kaip sutvarkys kebula , kaip suzinoti ar tai originali jo spalva ,ir jei originali kokie kodai galetu buti tu spalvu ? :) cia galvosukis manau Edgiui butu ,jei gali pagelbek :lithuania: riedes gatvese dar vienas antikvaras ~ :uuu:

Edgis 2011-06-29 18:06

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 154763)
draugas restauruoja w110 mersiuka ,apacia melynai nudazyta o stogas ir durys iki puses dramblio kaulo spalva ,aisku dabar reiks per nauja dazyti ji kaip sutvarkys kebula , kaip suzinoti ar tai originali jo spalva ,ir jei originali kokie kodai galetu buti tu spalvu ? :) cia galvosukis manau Edgiui butu ,jei gali pagelbek :lithuania: riedes gatvese dar vienas antikvaras ~ :uuu:

Opcijų lentelę po kapotu nufotografuok, kad kodus matyčiau ir galvosūkio nebus:)

ruškė 2011-06-29 18:12

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 154801)
Opcijų lentelę po kapotu nufotografuok, kad kodus matyčiau ir galvosūkio nebus:)

ta lentele per 50metu jau i lentele nepanasi :confused: neimanoma nieko imatyti

ufonautas 2011-06-29 18:20

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 43433)
iki siandienos buvau isitikines kad tai patsai tolerantiskiausias forumas :( :cenzura:
bmw varo ant mersu,mersai ant audi,tie ant vw ir taip tesiasi be galo.... :confused:
uzsieni ismokau vieno,nevaryk ant asconos,savaitgali sutiksi ji su porschu ir sexy blondine!!! :seile2:
laikas subresti!!!!!! :bounce:

Visas 100% teisybes !!! Atrodo tiek daug visokio slamsto,bet savaitgaliais trasoj gali isvyst tokiu grozybiu kokiu reciau galima pamatyti darbadieni ;)

ufonautas 2011-06-29 18:24

LIiaudis....kaip isokti i Facebook MB foruma?

Edgis 2011-06-29 18:28

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 154804)
ta lentele per 50metu jau i lentele nepanasi :confused: neimanoma nieko imatyti

Mokyk jus vaikus ir mokyk :xx: Pasimk lapelį popieriaus ir kuo minkštesnį pieštuką (arba kol panelė nemato pasiskolink tokį juodą įdomų pieštuką, nežinau kam jis, bet į kosmetikos rinkinį įeina:D) ir uždėjęs lapą ant lentelės užtušuok kaip vaikystėjė monetas, kad tuošuodavot. Turėtų kažkas matytis.
Arba reikalinga originali serviso knyga su bent kažkokiu primityviu Datacard`u, nes be jų aš niekuo negaliu padėti...tik paspeliot galiu.
P.S. Datacard atrodo taip:
http://i278.photobucket.com/albums/k...s/100_1250.jpg

Tomskis 2011-06-29 18:33

Citata:

Pradžioje rašė ufonautas (Post 154806)
Visas 100% teisybes !!! Atrodo tiek daug visokio slamsto,o ypac savaitgaliais trasoj gali isvyst tokiu grozybiu kokiu reciau galima pamatyti darbadieni ;)

nu tu tikras ufonautas :D temoj puslapiu 489, o tu is pirmo puslapio citata istraukei :D

ufonautas 2011-06-29 18:36

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 154812)
nu tu tikras ufonautas :D temoj puslapiu 489, o tu is pirmo puslapio citata istraukei :D

Pamaciau ta per velai,tad stengiaus nutyleti:geda: Bet kaip sakoma gulincio niekas nemusa-o as tik Pirmokas po keliu dienu siame forume:uuu: Stenksiuos pasitaisyti:lithuania:

Luksha 2011-06-30 20:37

Nežinot dėl ko atsiranda vibracija mašinai bėgėjantis ? Dar priklauso nuo akseleracijos , jei tapke mini tai nebus vibracijos , bet jeigu palengva paspausi tai vibruos iki tam tikru apsuku , po to nustoja ir normaliai vaziuoji. Nei stabdant nei pastoviai vaziuojant vibracijos nera , tik begejantis. Kokios mintys ?

Edgis 2011-06-30 20:46

Citata:

Pradžioje rašė Luksha (Post 155004)
Nežinot dėl ko atsiranda vibracija mašinai bėgėjantis ? Dar priklauso nuo akseleracijos , jei tapke mini tai nebus vibracijos , bet jeigu palengva paspausi tai vibruos iki tam tikru apsuku , po to nustoja ir normaliai vaziuoji. Nei stabdant nei pastoviai vaziuojant vibracijos nera , tik begejantis. Kokios mintys ?

Mintys, kad kažkas vibruoja:D Kaip pakabinamas guolis gyvena? Nestiprėja vibracija staigiai davus anglių sukankt į kairę?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:10.