![]() |
Citata:
|
Burčiau kardaną, tiksliau jo gumas arba pakabinamą guolį.
|
Citata:
|
Dovanoju w123 radiatorių, nuo 2.4D, gamintojas BEHR, šiaip mano žiniomis visiem motoram vienodas buvo. Stovis prastas, bet jei kam reikia važinėjimui, o ne restauracijai, gal ir sueitų.
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas greit patarima???? Noreciau isigyti darbini arkliuka-imesiu nuoroda gal kas ka pakomentuotumet? Kaina 500euru
http://www.blocket.se/orebro/Mercede....htm?ca=17&w=3 |
Citata:
|
ka vyrukai, pardaviau mersa isvykau y uk ir yvaldziau toki daikta. veliau ismoksiu ir valdysiu truputi didesnius. bet ir sio jau bijo keliu ereliai :D
|
nematau nieko
|
Citata:
|
Citata:
|
Kokį daiktą?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
O tau dial up neužtenka?:D
|
Citata:
|
Citata:
|
krutas blemba, CDI :) o ka jis daro?
|
Citata:
|
kas cia kazkas turejo radijos kodo generatoriu, koki koda generuoja senam bekeriui
be1350 s1045680 |
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas turite parduoti arba zinote kas parduoda mini saldikli RED BULL?
|
Sveikimu visus lietuvius su Pasaulio Jauniu krepsinio auksu :1:
|
Citata:
|
Paziurekit nauja TopGear serija. Jeremy CL nusipirko. Ne sau, challenge'ui, bet vistiek idomu buvo pavezet :)
|
Norejau del TG irgi vakar pazejes rasyt kad visi paziuretu, bet dbr idomu kaip ateity bus su juo :)
|
o as galvoju kodel zmones taip ziurejo i mano masina degalineje ir pervazeves visa Lietuva pastebejau pakeleivi ant groteliu :)
http://i850.photobucket.com/albums/a.../Image0276.jpg |
neticine zmogzudiste :S apribojimas laisvas laikas ir kiekviena savaite registruotis policijos komisariate :D
Citata:
|
dabar paukshtynui alimentus turesi moketi,-maitintoja nuzhudei :unreal:
P.S pas tave,grazhiai prisiplojo, o man buvo puse zhvirblio i groteliu skyle sulinde,tai negalejau net ishtraukti (tiksliau, gaila buvo vabala draskyti ) pasikvechiau teva, tai tas ishrakinejo,grobus,galva ir tt... :laugh: gerai istriges buvo. |
pas mane taip buvo i dzipa ivares balandis zhiuriu kazhkas prieki kapoto plasnoja,sustojau matau du sparnai plasnuoja o galva i vidu ilindus ,galvoju kaip ishtraukt,pokol galvojau pats ishkrito :D pazhiurejo i mane ir nuejo net neskrido pats nustebes kas chia buvo
|
:xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Naujoj topgear serijoj clarksonas savo Clk AMG parode :) Klaikus :seile::seile::seile:
|
kolegos arteja mano draugo vestuves reikia organizuoti bernvakari kokiu ideju kas is praktikos gal galit pasidalinti :) aciu !
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:59. |