![]() |
|
Na eis laikais visko kokybė suprastejus, nes tas ir anas kenkia sveikatai negalima naudoti.
O peilius tai tikrai galasdavo dar ir dabar savąjį turiu blizga kaip veidrodis. |
tu pirma ta kompresoriu sutrink iki p2000 tada galesi su priemonem poliruot
|
Čia tik dratiniu patryniau. Kakiek skurkės parodysiu bet iki idielumo netrinsiu. Man priemonių labiau ratams reik. Nes reik tuos kur i ryktės ėmiau prikelti. Ir savus Lorinser,ius atrestoruoti.
|
Sveiki , noriu paklausti ar policijos pareigunai gali butu pasislepe griovyje ir saudyti tamsoj???( nes per juos vos avarines situacijos nepadariau )
pildyti popieriu jie man visiskai nenorejo. |
Citata:
|
tai kita karta galiu nestot? ar nufilmuot( jie ten buna daznai), nuvairave buvo i melioracijos griovi.
soka i kelia su lazdele ir tuo paciu momentu junge mirgalkes tamsoj:issigando: cia galima ir nuvairuot i priespreisini eisma |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Pas mus kaime Würth pastos gavau bet ji bus neagresyvi nes maisto pramonei tinkanti. Virduly namie jau atblizginau. |
Kiek esu atkreipes demesi i policijos pareigunus, tai klaipedoje kol kas labiausiai patiko. Nesu mates, kad butu kur nors pasislepe, visada su plafonu ijungtu vazineja, o pvz Mazeikiuose, pasitycharine uz masinu, niekad ju nesimato, stovi kur nori ir kaip nori, plafonas visada isjungtas.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:23. |
|