![]() |
|
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PpqbRx72a6g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Mažas sūnus klausia tėvo:
– Tėte, o kaip gyvatės kalba? Tėvas atsisuka į uošvę: – Na, mamyt, tai ko tylite? Anūkui gi įdomu. ******************************** Nusiveda mergina vaikiną į laiptinę, atremia į sieną, pabučiuoja, išsuka laiptinės lempute ir sako: – Nori į burną paimsiu. – A tu durna? Gi karšta kokia… |
Ateina vyrukas pas seksologą, išsitraukia maždaug metro ilgio savo organą, deda ant stalo ir sako:
- Sutrumpinkit iki normalaus dydžio. - Tu ka, kvailas? - stebisi gydytojas. - Pas mane visi ateina, kad pailginčiau, o tu trumpinti nori? - Suprantat, daktare, mums dviem kraujo neužtenka, kai jis atsistoja, aš krentu. |
Mane labai nervindavo, kai per kiekvienas vestuves visos bobutės
baksnodavo ir sakydavo: "Tu - sekantis". Tačiau jos apsiramino, kai aš joms tą patį pradėjau sakyti per laidotuves. |
Vyras ir žmona miega ir taip staiga vyras jaučia kad žmona jam į petį tranko:
- Antanai Antanai, kelkis, visą lovą prišikai ! Prisisapnavai kažką? Antanas visas persigandęs: - Jo, sapnavau - Ką sapnavai? - Sapnavau kad mane ryklys užpuolė - Jėėzus!! Būčiau iškart numirus... - Tai tu.. Aš tai vyras. |
Vyras pastebėjo, kad žmona labai dažnai su kažkuo mobiliuoju kalba, nusprendė patikrinti! Paėmė telefoną - bingo! Tai kažkoks Antanas jai paskambina, tai ji Antanui: netvarka! Kitą dieną vyras sako:
- Žmon, aš į komandiruotę 3 dienom. O pats išsinuomoja butą gretimam name ir rengia pasalą žiūronus čiupęs. Mato: privažiuoja prie namų superinis auto, išlipa didžiulis vyrukas, rankose gėlės, konjakas, šokoladas... Na, galvoja vyras, tikriausia Antanas... Bingo! Vyras kyla į 4 aukštą, žmona atidaro duris , pakimba ant kaklo ir jie varo gert. Vyras suspaudęs žiūronus siunta: aš, *CENZURA**CENZURA*, tuoj tą Antaną suplėšysiu! Tuo tarpu Antanas paima ant rankų žmoną, neša ją į miegamąjį! Ten jis pradeda nusirenginėti: galingas torsas, bicepsai kai reikiant, šlangas įspūdingų matmenų - gražuolis vyras, žodžiu... Vyras jau žemam starte, pasirengęs sugriauti jiems romantiką, bet staiga pradeda nusirenginėti jo žmona. Na: krūtys, kaip celofano maišai, nukarusios, progresuojantis celiulitas, šonai net raukšlėjasi, žodžiu, vaizdas - ne pasaka... Vyras meta žiūronus, susiima už galvos ir su nepakenčiamu kartėliu balse sako: - *CENZURA**CENZURA*... Kaip prieš Antaną nepatogu... |
Citata:
|
Žodžiu, išeinu į kiemą – stovi BMW. Ne ant žolės… Netgi ne per 2 vietas… Ir netgi ne skersai! Nu tikrai tvarkingai stovi! Blemba. Priėjau ir apspjoviau – nekenčiu išsišokėlių!
******************************** Tėti, kokios čia uogos? -mėlynės. -o kodėl jos raudonos? -todėl kad žalios. |
Privercia nusisypsoti :D
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/q7ocz_9Ny3k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:15. |