![]() |
o kaip pavadintum mano kaimyna, kur zole tokiu laiku pradeda pjaut ?
|
Citata:
:xx: |
Nu jo...to net ir as nesumastyciau:ne::xx:
Gal kas galit imest nuoroda su : kai mb amg reklama su tuo monstru ir vagse namu seimininke?:geda: |
gal kas pasakysite ar nepermoku uz savo masinos draudima? uzrasyta tevo vardu ,ten jo stazas 20metu+ mano stazas nedidelis dar beveik du metai(as kaip antras vairuotojas) ir draudziant masina trim menesiam (cia eina kalba apie mano senuka 1989metu 2.6 varikliu) draudeja praso 132lt . brangoka biski kaip uz retai kada naudojama masina.
|
Citata:
|
draudimo brokeris
|
cia uz 3men ? tai cia nebrangiai visai
210 draust irgi iseina kazkur 150lt 3men ,irgi ant tevo pas brokeri |
o man metam iseina 220-240lt... draudziuos lietuvos draudime.. Pas mane w124 300D 91m :)
|
Na saviškį apdraudžiau metam 250lt c124 300ce PZU lietuva.
|
234Lt metams, S124 3,0D 91 metų. Lietuvos draudime, pas savo draudėją.
|
tai cia jum taip pigiai gal delto kad nera antro vairuotojo tokio zalio :D metam man butu apie 600 nors ir tevo stazas didelis.
|
ar tu ant saves drausi, ar ant tevo su galimybe sau vairuot, vistiek tuos pacius 600lt kainuos. reik draust per brokerius visokius, tie turi geru nuolaidu, arba drausk tik ant tevo, tada metam kainuos 200lt, pats vazinet galesi, bet jei padarysi eismo ivyki, gali neatlygint nuostoliu draudikas
|
ką manote apie šį renginį? :) http://www.fanspace2011.com/rekordas/ aš manau nepasikuklinsiu ir sudalyvausiu :blush:
|
man metam 142lt dabar buvo, kažkodėl pabrango, buvo 132lt, mb rašytas ant tėvo, mano stažas keturi metai... Mersas 1995 E200 W124 :)
|
o matai jei pvz 3.0 motoras, iskart ant 100lt brangiau :)
|
Turesi atlyginti 50% zalos :)
|
Citata:
|
Reiktu ne sutartis skaityt, o su brokeriu sneket apie konkreciai kiekviena draudimo kompanija. As su tais draudimais visa gyvenima susijes ;D Siaip patikimiausias yra Lietuvos draudimas, jie nesismulkina su zalu atlyginimu iki ~5-8k. :) Nu zodziu cia daug galiu pridiskutuot :D
|
seip draudiku istatymus prieme LRS, istatymas vienas, ir visiems vienodas, kur tu nesidrausi, visur taisykles tos pacios, netgi draudimo taisykles jei perskaitysi tai ten yra parasyta, Lietuvos Respublikos Seimo nutarimas ir t.t. draudiesi ten kur pigiau ir viskas, tuo labiau kad tavo draudimas masina taisys tam kuriam tu sudauzysi ja, o tau taisys kaltininko draudimas, tai kad kur tu nesidrausi, vistiek remontuos kaltininko kompanija, tai kad nera skirtumo kur tu drausi civilini
|
gal kas zhinot,kodel,man snukiaknygė (facebook), kai ijungiu,kokia minute ar dvi, veikia gerai,poto pradeda pakibti,reikia ishjungti ir vel ijungti. W7, AVAST. Kitos programos ar saitai jokiu probemu nedaro, tik tas facebookas. Ko jis ten pakibineja idomu ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
naudoju kompa filmams,torrent,zaidimams,internetui,jokiu problemu neturiu :) |
Citata:
P.S parnushkes nesisiunchiu, nes tv rodo 50 kanalu su papukais ish ju 8 HD kokybej :) |
Citata:
|
facebookas ;) pilnas arsenalo, kuris nepatinka tavo "krutai" antivirusiniai, jeigu esi licenzijuotai ja nusipirkes ir gaila istrinti :) tiesiog idek savo facebooka ir lista, kad neskanuotu ir tiek, o jeigu stampoke is torento :) tai pats zinai ka darit :> seip klausimas kam tau antivirusine verslininke? :) jeigu tu prie pc karta per savaite prisedi :)
Citata:
|
gal kas zino kiniska internetine parduotuve? ta prasme dideliais kiekiais kazka pirkti
|
cia nebloga, tik nznau ar i lietuva siuncia :) bent jau as is ten pirkau "TIPO" ipoda :)) uz centus
ten kuo daugiau perki vienetu tuo pigiau iseina, manau ishsiaiskinsi pats :) ciurku parduotuve Citata:
|
Citata:
|
gal kas zn kokio rakto reik norint pakeist guolius prieki s210? cia riek atsukt ta kai tik nuimi rata nzn kaip pavadint.. apvalus jis
|
http://www.dhgate.com/4gb-usb2-0-fla...6c1406093.html :D toki tau reik esai :D
|
blin geras :xx:
|
kas per daiktas 21nr pazymetas?
|
sankabos cilindriukas
|
ant to cilindriuko galo dar turi kazkas jungtis? pas mane vamzdelis iseina, atrodo kad dar kokia slangute turetu uzsimaut, bet nieko nera.
|
varinis stabdziu sistemos vamzdelis ten jungias, jis eina i stabdziu stiprintuva po kapotu
|
su tuo variniu tai viskas aisku, bet dar vienas yra, paciam gale cilindriuko. kam jis reikalingas? nu vakare imesiu foto bus aiskiau
|
daugiau neturi jungtis nieko
|
Tai ten turėtų būti nuorinimo taškas.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:22. |