MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2015-02-25 21:27

as tai nekariausiu, susirinksiu smutkes ir tepsiu slides arba i europa arba pas batka. Nieko man daug lietuva nedave kad uz ja galva padeciau

ShotGun 2015-02-25 21:28

Anksčiau lyg ir gejam neleisdavo eiti tarnauti, gal ir nepakeitė nuostatų dabar, kas norit išsisukt, tai variantas :D

Hunter 2015-02-25 21:29

idomu kaip tikrina :D
O siaip tai toks briedas sovieckam sajuze kaip rusynas ar bulbesynas gali buti. Nes gejai yra isdavikai ir gali nusauti ar dar ka padaryt is nugaros :D
Pas mus nepraeis, nes gausis diskriminacija del seksualines orientacijos. Nors diskriminacija del lyties ir taip nusimato sauktiniu reikale

vilfoot 2015-02-25 21:31

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 379947)
idomu kaip tikrina :D

daktaras is galo chalata pasikelia :D

ShotGun 2015-02-25 21:32

Bendrai paemus, tai nemanau, kad karo atveju mobilizuotiems šauktiniams tektų lemiamas vaidmuo, kariuomenėje begalės funkcijų, kurioms nereikia rembo sugebejimų. Ta pati logistika, aprupinimas, rysiai, rastines darbai, inzinerine veikla gali būti daroma sauktiniu, o koviniuose veiksmuose dalyvauja profesionalai. Mano galva logiskiau jei dezes su soviniais i gruzovika sandelyje kraus sauktinis o ne profesionalus karys, nes ji galima panaudoti efektyviau nei gruscika ar rastines darbuotoja.

Tomskis 2015-02-25 21:32

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 379948)
daktaras is galo chalata pasikelia :D

:thumbsup:

simaso 2015-02-25 21:34

šalį turi ginti profesionali armija. aš asmeniškai ne tam tiek darbo įdėjau, kad kažko pasiekt gyvenime, kad taip imčiau ir "dėčiau šaukštą", kai šalį "valdo" boba, kuri nežino kas yra diplomatija. daugiau nebekomentuosiu, tokia mano nuomonė ;]

vilfoot 2015-02-25 21:38

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 379952)
šalį turi ginti profesionali armija. aš asmeniškai ne tam tiek darbo įdėjau, kad kažko pasiekt gyvenime, kad taip imčiau ir "dėčiau šaukštą", kai šalį "valdo" boba, kuri nežino kas yra diplomatija. daugiau nebekomentuosiu, tokia mano nuomonė ;]

simaso,argi nematai,prie ko privede dabartine vakaru europos diplomatija ir tolerancija?su atbrosais reikia kalbeti atbrosu kalba,nes kuo tu mandagiau su tokiu bandai bendrauti,tuo jis labiau ant visu sika.ka dabar puikiai ir matome

Artunas 2015-02-25 21:40

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 379943)
as tai nekariausiu, susirinksiu smutkes ir tepsiu slides arba i europa arba pas batka. Nieko man daug lietuva nedave kad uz ja galva padeciau

Tu neitum net jei tau Lietuva būtu davus viską ko širdis geidžia, taip kad nereik teisintis tokiem kaip tu kodel neisi.

exxon 2015-02-25 21:43

kad noretu zmones i armija eit, reik jau nuo darzelio ta nora pradet diegt. o dabar kiek atsimenu taip visais laikais ir issisukinejo nuo tos prievoles

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:32.