![]() |
|
as tai nekariausiu, susirinksiu smutkes ir tepsiu slides arba i europa arba pas batka. Nieko man daug lietuva nedave kad uz ja galva padeciau
|
Anksčiau lyg ir gejam neleisdavo eiti tarnauti, gal ir nepakeitė nuostatų dabar, kas norit išsisukt, tai variantas :D
|
idomu kaip tikrina :D
O siaip tai toks briedas sovieckam sajuze kaip rusynas ar bulbesynas gali buti. Nes gejai yra isdavikai ir gali nusauti ar dar ka padaryt is nugaros :D Pas mus nepraeis, nes gausis diskriminacija del seksualines orientacijos. Nors diskriminacija del lyties ir taip nusimato sauktiniu reikale |
Citata:
|
Bendrai paemus, tai nemanau, kad karo atveju mobilizuotiems šauktiniams tektų lemiamas vaidmuo, kariuomenėje begalės funkcijų, kurioms nereikia rembo sugebejimų. Ta pati logistika, aprupinimas, rysiai, rastines darbai, inzinerine veikla gali būti daroma sauktiniu, o koviniuose veiksmuose dalyvauja profesionalai. Mano galva logiskiau jei dezes su soviniais i gruzovika sandelyje kraus sauktinis o ne profesionalus karys, nes ji galima panaudoti efektyviau nei gruscika ar rastines darbuotoja.
|
Citata:
|
šalį turi ginti profesionali armija. aš asmeniškai ne tam tiek darbo įdėjau, kad kažko pasiekt gyvenime, kad taip imčiau ir "dėčiau šaukštą", kai šalį "valdo" boba, kuri nežino kas yra diplomatija. daugiau nebekomentuosiu, tokia mano nuomonė ;]
|
Citata:
|
Citata:
|
kad noretu zmones i armija eit, reik jau nuo darzelio ta nora pradet diegt. o dabar kiek atsimenu taip visais laikais ir issisukinejo nuo tos prievoles
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:32. |
|