MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

DTM 2012-11-29 23:01

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 242244)
idomu ar puse tu moketoju uz ta kvadrata patys vairavo jy....suprantu clasic car kazkam ar kazkas panasaus, bet....uz tuos pinigus gali gera auto nurauti o ne rudziu komplekta....
pazystamas turejo nu valtis ant ratu, ne auto ukininko vezimas{vezt bulves ,gruza kaimynui ir t.t bet tikrai ne mieste kiekviena diena ). aciu uz demesiu laukiu jusu purvo... stenkites kaip norit sikt vistiek nedasiksit:))))

Na kad ukininkui bulves veziot nesutinku, bet kad po miesta eksplotuojant nevaziavimas o darbas tai tiesa.

simaso 2012-11-30 01:14

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 242230)
Butent. Galit sakyt kad as nieko nesuprantu, bet man tai pabaisa (desinys kirtis ant pirmos a :)) o ne masina.

fantastinė mašina, nėra tokios mašinos, kurios labiau noriu nei G klasės :seile: gal ir nepatogu mieste, sąnaudos irgi nemažos, bet viską atperka nerealus dizainas ir išskirtinumas, o man labai svarbu išsiskirt iš minios ;]

vanix 2012-11-30 01:21

dedi brabus spyruokles, kokius nors ten kietesnius bilsteinus ir tikiu, kad jis bus labai gerai valdomas :) Rusijoj geliku kaip golfu pas mus, nemanau, kad visi vaziuoja ir kencia ten :D
Del kainos, tai jie niekad nebuvo pigus :) O del rudziu, tai ir nauji rudyja, nes kebulo dizainas nepakito praktishkai jau daug metu. Yra ten problemines vietos, pvz duru viriai ir sandarinimo gumos langu, reikia geros prieziuros, kad nerudytu :)
As tai noreciau toki aisku, tik man grazu kai nera tu kenguriatniku, papildomu chromu ir panasiai, nuimciau dar zapaske nuo galo, nauja optika + brabus priekis butu tobulas gelikas :seile: tureciau pinigu G55 AMG, manau ilgai negalvociau imciau sita busa :)

simaso 2012-11-30 07:17

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 242251)
dedi brabus spyruokles, kokius nors ten kietesnius bilsteinus ir tikiu, kad jis bus labai gerai valdomas :) Rusijoj geliku kaip golfu pas mus, nemanau, kad visi vaziuoja ir kencia ten :D
Del kainos, tai jie niekad nebuvo pigus :) O del rudziu, tai ir nauji rudyja, nes kebulo dizainas nepakito praktishkai jau daug metu. Yra ten problemines vietos, pvz duru viriai ir sandarinimo gumos langu, reikia geros prieziuros, kad nerudytu :)
As tai noreciau toki aisku, tik man grazu kai nera tu kenguriatniku, papildomu chromu ir panasiai, nuimciau dar zapaske nuo galo, nauja optika + brabus priekis butu tobulas gelikas :seile: tureciau pinigu G55 AMG, manau ilgai negalvociau imciau sita busa :)

man irgi negražu su tais visais chromais, bet va to rato tai reikia gale. dar gražu kai yra AMG moldingai su chromo juostele ir slenksčiai būtini ;]

vilfoot 2012-11-30 07:35

gelikai ir man patinka ir papriestarausiu,kad jie tikrai nera ukininko masina ir tuo labiau bulvems veziot..na nebent sau pirktum ziemai maisiuka viena kita:D

Finalfour 2012-11-30 07:37

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 242250)
fantastinė mašina, nėra tokios mašinos, kurios labiau noriu nei G klasės :seile: gal ir nepatogu mieste, sąnaudos irgi nemažos, bet viską atperka nerealus dizainas ir išskirtinumas, o man labai svarbu išsiskirt iš minios ;]

Nieko asmenisko, bet net idomu, kokie skirtingi gali buti zmones :) Man tarkime si G klase slykstalas ir beveidis daiktas kaip ir Lenovo laptopai. O tau tai fantastinio dizaino daiktai. Anyway, svarbu gerbti kitoki poziuri :)

simaso 2012-11-30 07:55

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 242262)
Nieko asmenisko, bet net idomu, kokie skirtingi gali buti zmones :) Man tarkime si G klase slykstalas ir beveidis daiktas kaip ir Lenovo laptopai. O tau tai fantastinio dizaino daiktai. Anyway, svarbu gerbti kitoki poziuri :)

tai beabejo. man asmeniškai kuo mažiau žmonių turi g klasę ar lenovo thinkpadus- tuo geriau. tuo išskirtinesnis žmogus jauties. Tu tik niekad nepakeisk savo nuomonės ;]]]

Apple 2012-11-30 08:01

G55AMG geliko norėčiau, bet apynaujo. O jis kainuoja kaip 3 kambarių butas Vilniuje naujos statybos name... Taip, kad pasvajojom ir gana :)

sunkus 2012-11-30 08:05

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 242266)
G55AMG geliko norėčiau, bet apynaujo. O jis kainuoja kaip 3 kambarių butas Vilniuje naujos statybos name... Taip, kad pasvajojom ir gana :)

reiskia darbui yra svari motyvacija ;)
prastas karys nenorintis tapti generolu ;)

simaso 2012-11-30 08:19

Citata:

Pradžioje rašė sunkus (Post 242268)
reiskia darbui yra svari motyvacija ;)
prastas karys nenorintis tapti generolu ;)

labai teisingi žodžiai. gal kada teks ir gyvai pabendraut ;]

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:12.