MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Apple 2015-03-05 08:17

Aš ką tik į Jetta įsidėjau tą pigų chipą. Galia padidėjo, kuro sąnaudos minus 0,5-0,7 litro. Minusas - purkštukai ant žemų apsukų pradėjo perpilinėt ir labai barškėt, ilgai važinėjant manau tai turės neigiamų pasekmių. Bet man metai liko, tai manau tiek atitarnaus :)

O visa esme ir jų veikimo principą Vampyras aprašė puikiai :)

P.S. jei tai atsekama - reiks gal išsiimti :D

Tomskis 2015-03-05 08:20

o vampyrai jei nera DPF, tai kompas gal ir neatsistatys? Visada laikys aukstesni slegi?

Pavidolis 2015-03-05 09:44

Nebutinai pacipavus garantija galima prarast. Pvz.: Autojuta pati siule pasicipuot pas juos - garantija neprarandama.

ShotGun 2015-03-05 10:51

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 380992)
Aš ką tik į Jetta įsidėjau tą pigų chipą. Galia padidėjo, kuro sąnaudos minus 0,5-0,7 litro. Minusas - purkštukai ant žemų apsukų pradėjo perpilinėt ir labai barškėt, ilgai važinėjant manau tai turės neigiamų pasekmių. Bet man metai liko, tai manau tiek atitarnaus :)

O visa esme ir jų veikimo principą Vampyras aprašė puikiai :)

P.S. jei tai atsekama - reiks gal išsiimti :D

Pas mus įmonėj tokių džetų gal keliolika, tai masiškai bedos su purkštukais, vos tik artėja prie 100k km ar perlipa, ziurek jau garsai kaip pas w123 dyzeli, arba isvis tamposi vaziujant.

alteroja 2015-03-05 11:05

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 381019)
Pas mus įmonėj tokių džetų gal keliolika, tai masiškai bedos su purkštukais, vos tik artėja prie 100k km ar perlipa, ziurek jau garsai kaip pas w123 dyzeli, arba isvis tamposi vaziujant.

bet ten gi jau common railai stovi? kaip tų purkštukų nenudarė... ar čia gal kokie kuro filtrai neparinkti geri? kai molleris aiškina tokius bajerius?

Apple 2015-03-05 11:13

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 381023)
bet ten gi jau common railai stovi? kaip tų purkštukų nenudarė... ar čia gal kokie kuro filtrai neparinkti geri? kai molleris aiškina tokius bajerius?

Jautrūs ten kazkokie siemens purkstukai stovi. Man jau ir be chip buvo pradeje tarsket lengvai, bet su chipu tas tarskejimas padaznejo.

alteroja 2015-03-05 11:19

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 381026)
Jautrūs ten kazkokie siemens purkstukai stovi. Man jau ir be chip buvo pradeje tarsket lengvai, bet su chipu tas tarskejimas padaznejo.

tai bet tu pas atstovą ir čipavai? tai kodėl tų purkštukų nekeičia? ar čia tipo taip turi būt pagal juos?

ShotGun 2015-03-05 11:25

Ten to dyzelio garsas tai toks siaip tarskiantis ant mazu apsuku, bet kai purkstukam jau arteja paskutinioji, tai kalimas toks pasireiskia. Pas mane dar tik 14k km, tai nesijaucia nieko. Pritaiko goodwillus ar dali dengia patys, nes jau nebegarantiniai remontai cia. Bet kas idomiausia, tos dzetos visos gi meksikoj rinktos, o turim golfu su tokiais pat varikliais ir dezem, tik vokietijoj rinkti, pagaminimas ten keliu savaiciu skirtumas, viso virs 20 masinu ir nei vienam golfui su purkstukais jokiu bedu.

alteroja 2015-03-05 11:29

nu matai vw tik vieną gerą mašiną moka pagaminti - golfą :D šiaip varikliai vis tiek turėtų būt renkami vokietijoje. sombrerai tik visą mašiną surenka. gal golfui boschinės sistemos nepagailėjo... :)

Apple 2015-03-05 11:39

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 381027)
tai bet tu pas atstovą ir čipavai? tai kodėl tų purkštukų nekeičia? ar čia tipo taip turi būt pagal juos?

Ne, aš pats pasijungiau ta varža ir viskas.

ShotGun, pas mane garantija iki 120k, taip, kad man dzin, pakeis tuos purkštukus be kalbu :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:42.