![]() |
|
Aš ką tik į Jetta įsidėjau tą pigų chipą. Galia padidėjo, kuro sąnaudos minus 0,5-0,7 litro. Minusas - purkštukai ant žemų apsukų pradėjo perpilinėt ir labai barškėt, ilgai važinėjant manau tai turės neigiamų pasekmių. Bet man metai liko, tai manau tiek atitarnaus :)
O visa esme ir jų veikimo principą Vampyras aprašė puikiai :) P.S. jei tai atsekama - reiks gal išsiimti :D |
o vampyrai jei nera DPF, tai kompas gal ir neatsistatys? Visada laikys aukstesni slegi?
|
Nebutinai pacipavus garantija galima prarast. Pvz.: Autojuta pati siule pasicipuot pas juos - garantija neprarandama.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ten to dyzelio garsas tai toks siaip tarskiantis ant mazu apsuku, bet kai purkstukam jau arteja paskutinioji, tai kalimas toks pasireiskia. Pas mane dar tik 14k km, tai nesijaucia nieko. Pritaiko goodwillus ar dali dengia patys, nes jau nebegarantiniai remontai cia. Bet kas idomiausia, tos dzetos visos gi meksikoj rinktos, o turim golfu su tokiais pat varikliais ir dezem, tik vokietijoj rinkti, pagaminimas ten keliu savaiciu skirtumas, viso virs 20 masinu ir nei vienam golfui su purkstukais jokiu bedu.
|
nu matai vw tik vieną gerą mašiną moka pagaminti - golfą :D šiaip varikliai vis tiek turėtų būt renkami vokietijoje. sombrerai tik visą mašiną surenka. gal golfui boschinės sistemos nepagailėjo... :)
|
Citata:
ShotGun, pas mane garantija iki 120k, taip, kad man dzin, pakeis tuos purkštukus be kalbu :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:42. |
|