![]() |
Man buvo veidrodelio stikliukus nulupe abu, naujo org. vieno kaina apie 250 eur.
nusidevejima skaiciuoja nuo metu, kuo senesne tampa tuo maziau moka... nusidevejimas buvo pas mane kazkur apie 60%, taigi gavau I rankas apie 800lt su nuskaiciuota francize...400lt Arba keiciau priekini stikla. Naujas originalas apie 2500lt, sako jei toki desi jie skaiciuos nusidevejima ir ji teks paciam apmoketi, taj yra 60% ( butu buvus masina metais jaunesne, butu 50% ). Taigi dejau analoga, visiskai tas pats tik nera mb zenklo, pilnai apmokejo...Jo kaina ~1500lt Kiek pamenu woodoo uz parkus gavo apie 1200lt ar maziau:) |
Po švenčių, vešiu mersui visus langus tamsint. Gal kas kokių patarimų,pavyzdžių pasiūlys, kokio atspalvio pasirinkt ar varyt juoda plėvele ir tiek ar gal kokią blizgesnę :mastau:
galui galvoju 80proc, priekiui 50proc. nepaminėjau, kad auto sidabrinės spalvos. |
as daryciau paprastus juodus man graziausia.
|
1 Attachment(s)
sakai taip? :mastau:
|
O man tai pigiai atrodo kai palyginti senai masinai taip marozina langus
|
1 Attachment(s)
tai tiesiog juoda plėvele užtraukt būtų paprasčiausia, todėl ir klausiu jūsų nuomonės, jog patartumėt, kad nenumarozint, o būtų gražu.
Hunteri, parodyk pavyzdį nenumarozintos :) toks? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal geriau paieskok galiniu duru apsyfkiu su org istraukiamom uzuolaidom ir galines palanges su uzuolaida
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:19. |