![]() |
Citata:
|
Nu idesiu kitas foto, galesit testi ekspertize :)
|
dar variklio skyriu pafotkink ir dugna, tada tau diagnostika pilna padarysim, CO pasakysim, kiek tepalu ryja ir t.t. :D
|
Butinai :xx:
|
Neparduodu :xx: Per daug as i ji sukises, kad dabar atiduot uz 6-7k. Pradesiu p******tint. :) Pirmas darbas bus dazymas.
|
jo dazyk tik ne taxo spalva, o normalia, kokia sidabrine :), tada moldingus su blizguciais, zemint, ratus normalius, salona normalu, grotas avangardo, xenonus, ir kruta masina bus. sukisi 10 gabalu ir galesi apsizenyt
|
Nea, sidabro nenoriu. Juoda kalsiu arba balta. Uzmesiu monoblokus savo mylimiausius, gal sedynes pakeisiu dar. Aisku blizguciai irgi butini :) Esme ta, kad nerandu sau geresnio auto uz sita :)
va mano norimas galutinis rezultatas. http://www.benzworld.org/gallery/dat...00490425AM.JPG |
Neverta, ne tas modelis jog kisti pinigus, zinau jog dabar ,,uzsibizinai'', patikek po menesio vel kitaip galvosi. :wave:
p.s. ir pats esu vienas is tu uzsibizinanciu, jau turejau turet koki 10 restauruojamu modeliu kaip kad c123,w123, audi cupe quattro, golf I, ir t.t. tik pabudus ryte gryzti i gyvenima. |
tau asmeniskai pigiau gautusi parduot sita ir nupirkt normalu avangarda su normaliu motoru, o neprikelinet sita plika, patikek, as ta praejau, todel ir sakau, pats turejau eleganca kuri perdarinejau i avangarda :)
bet as gavau ratus uz puse kainos, salona praktiskai dykai :) su tavo dazymais ir t.t. gausis 10k patikek, nes as sukisau kazkur apie 6k. parduok, nusipirk avangarda ir turesi gera neburta masina. nes taxas ir pagal VIN taxas, parduot neparduosi |
Bet gaila dabr pusvelciui atiduot. Viskas sutvarkyta jame, viskas ledas, visi vaziuokles garsiukai pas vaida isknibineti ir nesupuves, nu zodziu, kad tik visi tokie butu priziureti. Nu paziuresim kiek vertas bus sitas isibizinimas. As avangardo daryt nezadu tik pakeist spalva ir ratus. Visi blizguciai tai cia menkniekiai nezymus. Tik, kad dabar ziema ant nosies tai neapsimoka dazyt, gal geriau po ziemos. Beje, kad pagal vin taxas tai man tas pats. Koks skirtumas nesuprantu. Spalva tai uzknisa, o toliau tai nieko neizvelgiu blogo. Ne pagal paskirti naudojamas gi jis buvo ir yra.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:14. |