![]() |
būtų naivu tikėti, kad mersas nuo kažko atsilieka technologijomis daugiau ne 1 metai :)
r ir 5gt mano akimis nesulyginami modeliai. r klasė tai sumažintas autobusas, o 5gt biškį pripūstsa lengvas auto. |
3 Attachment(s)
Order options
No. Description 2PA LOCKING WHEEL BOLTS 2SW LT/ALY WHEELS STARSPOKE 272/MT 2VA ADAPTIVE DRIVE 223 ELECTRONIC DAMPER CONTROL (EDC) 229 DYNAMIC DRIVE 255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL 3AG BACKUP CAMERA 316 AUTOMATIC TAILGATE OPERATION 322 COMFORT ACCESS SYSTEM 323 SOFT CLOSE AUTOMATIC SYSTEM FOR DOORS 4CA FINE WOOD TRIMM ESCHE GRAIN ANTHRACITE 4NB AUT.AIR CONDITIONING 4-ZONE CONTROL 4UR AMBIENT LIGHT 4UY SKI AND SNOWBOARD BAG 402 PANORAMA GLASS ROOF 416 SUNBLINDS 428 WARNING TRIANGLE 430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE 431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D 441 SMOKERS PACKAGE 453 ACTIVE SEAT VENTILATION, FRONT 456 COMFORT SEATS, ELECTRIC. ADJUSTABLE 488 LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER 494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER 5AC AUTOM. HIGH-BEAM HEADLIGHTS CONTROL 5AD LANE DEVIATION WARNING 5AG LANE CHANGE WARNING 5DK SIDE VIEW CAMERA 502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM 508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC) 522 XENON LIGHT 524 ADAPTIVE HEADLIGHTS 6AA BMW TELESERVICES 6AB CONTROL TELESERVICES 6FL USB-/AUDIO INTERFACE 6UK NIGHT VISION WITH OBJECT RECOGNITION 609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL 610 HEAD UP DISPLAY 612 BMW ASSIST 615 EXTENDED BMW ONLINE INFORMATION 616 BMW ONLINE 633 PREP.MOB. PH. BUSINESS BLUET.INTERF. 676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM 698 AREA-CODE 2 7NH BMW SERVICE INCLUSIVE 5/100 8SC COUNTRY SPEC. RELEASE OF TELESERVICE 8SP COP CONTROL 8S3 AUTOMATIC LOCK WHEN DRIVING AWAY 8TH SPEED LIMIT INFO 854 LANGUAGE VERSION FRENCH 863 EUROPE/DEALER DIRECTORY 881 FRENCH / ON-BOARD DOCUMENTATION |
Citata:
|
[QUOTE=alteroja;376199]būtų naivu tikėti, kad mersas nuo kažko atsilieka technologijomis daugiau ne 1 metai :)
r ir 5gt mano akimis nesulyginami modeliai. r klasė tai sumažintas autobusas, o 5gt biškį pripūstsa lengvas auto.[/QUOTE Tiek q7 tiek r klase ganetinai pripustos su labai panasiomis vaziavimo savybemis. Dabar su r klase vazinejam. Kaip seimos auto jis man patinka. Sau jau pasakiau kad jei mb netures ateity kito panasaus modelio teks dairytis i si bmw. Dzipai man nelimpa, q7 ar x5/x6 pilna keliuose, tad r klase buvo kaip tik tai ko norejau, as ji matau kaip siu pusdzipiu tesini. |
taigi tas vagenas ale gl konkurentas. o r klasė tai autobusas, joks ne džipas.
|
Citata:
|
Citata:
Kitas dalykas, sakoma, kad jeigu reikia busiko, imamas viano, jeigu reikia luxury imamas S class, jeigu reikia siokio tokio pravazumo, perkama gl/ml, tuo tarpu R klase turi visus siuos kriterijus. Bet zinoma yra posakis, kad visur negali buti geras, reiskia visko po biski, nieko iki galo. Dar kitas dalykas, facelift r klases pardavimai buvo tokie geri, kad krito ML ir GL. MB nusprende netampyti liuto uz usu ir nutrauke R klases gamyba, dabar visi persimete i GL. Tokius dalykus man pasakojo vienas ruskelis, kuris pats turi paskutiniji R klases modeli ir norejes uzsisakyti dar naujesni kai tik atsiras, jam pasake, jog gamyba nutraukiama. Neoficialiom ziniom butent del to, jog buvo krite ML ir GL pardavimai, o tureti tris panasius modelius ne taip apsimoka, kaip du, bet dar labiau isbaigtus. Man asmeniskai R superinis, modelio filosofija irgi superine, didelis, prabangus ir ne tipinis visureigis. |
Citata:
Kad vidurines kainos modelio pardavimai buna geriausi rasoma bet kuriame kainodaros pradziamokslyje.matyt strategai nusprende, kad reikia is esmes didinti ml pardavimus aukojant r klases segmenta. Reiketu ziuret statistika ar ml'u pardavimai tiek isaugo paskutiniais metais :) |
tai kad iki siol dar buvo kaip ir anksti naujesnei R klasei, nes praeitas modelis ejo 5 metus, o dabartinis prasidejo 2010
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:08. |