![]() |
manau kad tikrai butu geriau dygliuotos.. na bet turiu MS tad nezinau.. jei neparduosiu, ir sunkiai seksis vazinet, tai teks isigyt ir dygliuotas..
|
Na kiek aš turėjau patirties žiema su mersais ir šiaip galu varomom mašinom, tai man labiausiai pasiteisinusios padangos yra ne dygliuotos, bet skandinaviškos minkšto mišinio padangos. Dabar nauji mobeliai turi net stiklo pluošto intarpus kurie padeda susikibti su ledu (Dunlop ir Brigestone gamintojai). O MS padangos tai tik degint ant lauzo tinkamos :) Dar patarimas deti kuo siauresnes padangas, kad jos kuo greičiau prisikastu iki žemes ir butu su kuo sukibti. Dygliuotos padangos tinka tik važinėjant ant apledejusiu paviršių, mieste ir ant sniego jos ne taip gerai veikia. :)
|
na siaip manau teisingai sakai, as irgi kiek esu susidures tai MS nekazkokios.. geriau tikras ziemines.. bet zinai kartais ir tokiu riekia, pavasari ar rudeni, su asfaltu daug geriau sukimba.
|
MS ir yra ziemines padangos, jei norit kalbet apie demisezonines tai ir sakykit demisezonines, nes ir tos ir tos zymimos M+S
|
Istiesu tai nevelnio jos negeresnes nei rudeni nei pavasari :) Bijau dabar pameluoti, bet jei neklystu nuo +5 ar +8 geriausiai veikia ziemines padangos kieto misinio, tada nuo 0 ir zemiau veikia geriausiai minksto misinio ziemines padangos, o virs 10 pliuso jau efektyviai funkcionuoja vasarines padangos. O su universaliom padangom stabdymo kelias ilgiausias kiaurus metus :)
|
o ka tas M+S reiskia? :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Jei kalbeti apie ziemines padangas tai kartais man juoka sukelia zmoniu svaigciojimai. Pamenu pries gera desimtmeti su vasarinemis atkaldavai istisus metus ir nieko. Manau, kad zioplam gali mauti, kad ir pacias sustriausias padangas, visvien nuo kelio nuleks. Ne padangose esme, o tarpineje tarp vairo ir sedynes |
dalinai sutinku, zioplam nei 4wd, nei viksrai , niekas nepades, bet padangos irgi labai daug ka reiskia. esu vazinejes nemazai ir su plikom padangom, tikrai skirtumas labai didelis :) tiek vasara su plikom, tiek ziema su netgi 50% nusidevejusiom, jeigu ziema tokia kaip praeita buvo.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:14. |