![]() |
Citata:
|
nu,bet.. vak buvo salciau nei snd ir uzsikuriau ir vazinejau.plius vakar dar pripyliau priedo y saliara ir se tau..
|
Citata:
FUN500 ten meta klaida su akumu "Malfunction electrical consumers switched off" Man bent jau kaip aiskino ir as pats kiek pastebejau, tai atjungia tam tikras funkcijas kurios eda energija vedant. As kai nudvesusi akuma turejau tai man atjungdavo apsvietima po salono, po veidrodziais lemputes ir net parkus isjungdavo. |
1 Attachment(s)
Na, sitie salciai dakniso galan jau. Kai diena, taip vis kokia naujiena. Si ryta, po dvieju paru nejudinimo prie -30, tikejausi bet ko, bet, stebuklas, uzsivede be jokiu problemu, net keista. Pries 5 dienas prie -25 tik trim cilindrais pasikure, siandien po 2 paru ir -30 be problemu. Na, padejo pavaikymas geras :) Bet esme ne tame: tik uzsikurus, klast ir va toks uzrasas:
Kame cia reples? SRS uzsalo, daviklis koks? Bandziau paskui panoramos garaze akuma atjungt, visa laika padedavo, bet kokia klaida su akumo atjungimu uzgesindavau. Bet SRS neuzgeso, tipo vienas pazistamas aiskino kad srs cia jau saugumas, ir tai baisiai siaubingai svarbu tipo, del to akumo atjungimas klaidos neuzgesins, net jei tas srs daviklis ar kas ten ir susitaisys pats, atsiles. Tik per kompa srs tipo gesinamos. Tai va, manau situo klausimu Techas ir Vampyras kompetentingiu pasisakytu ;) Aisku, kai toks speigas man ne iki airbagu, bele kuriasi, bet ateiciai kaip sakant ruostis reikia :) |
darbiniam golfe irgi airbago lempute uzsidege, gal del to kad akumas buvo nusedes?
|
Citata:
|
jei kompas nepadės, bus proga mašiną pasikeist - kokios problemos :wave:
|
Daznai pasitaiko, kad pakeitus sedynes padeti(dazniausiai keleivio) sedynes SRS daviklis pasigauna klaida-manu kad 90proc tikimybe, kad diagnostikos kompiuterio pagalba istrynus atsiradusia klaida problema isnyks(aisku be garantijos kad nepasikartos)
|
Citata:
P.S Prisiminiau - si ryta uzsalo vairuotojo centrinis, tad i auto patekau kabarodamasis per keleivio sedyne, tad gal ka ten ir sujudinau, o kai lauke -30, daug nereikia :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:50. |