![]() |
Kad zinok nepasakyciau kad blogeja situacija, nemazai atkarpu sutvarke pernai, o siemet dar nieko nedare,po ziemos kas islindo naujai tai ir terorizuoja mus..As vis dar tikiu, kad sutvarkys baisiausias duobes..
Tarkim lyginant r18 su r19 jauciasi koks nors skirtumas? As asmeniskai po r17 zieminiu nieko nepajutau uzsidejes r18.. |
Nu as po 17 19 uzsidejes tikrai jauciu:) o 19 ir 20 patikek jauciasi dar labiau:))
|
Uzsidejau ir as vakar r19:D siaip gal net fainiau su jais vaziuot, nes neypatingai sukietejo, o masina stabilesne ir jautresne, manevringesne. Su 17 masina posukiuose skersa eina, o su 19 net pristabdyti nereikia:)
Dabar net sugalvojau gal kita ziema parduot 17us ir pirkt ziemines padangas ant 19:) |
Sveikinu atidarius vasaros sezona! :wave: :D ir as labai nustebau kad su r18 nieko nepajutau po r17, gal tas abc ner toks blogas dalykas tada..... :D
Jei jau apie abc prasnekom.Noriu pasitiklsinti ar gerai suprantu. Istraukiu ABC tepalo matuokle, yra du bruksniai, vienas virsuje,kitas apacioje. TEISINGAS tepalo lygis yra tada, kai uzgesinta masina ir tepalas siekia virsutini grioveli, arba kai uzkurta ir siekia apatini grioveli. Ar taip suprantu? :) |
Man rodos gerai supranti, bet nepamenu, servise patikrina visad man:)
Per anksti pasikeitem, uz lango puga:D gerai kad kitoj masinoj ziemines... |
Po to kai savaitgali buvo +12 netikejau kad snigt gali :D
|
Va, va as ir vos neuzsidejau per svtgali r19:) manau sita svtgali uzsimausiu:)
|
Cia ziuriu visi su r19 tamstos.. :bounce: nieko nebus..teks mest lauk tuos r18.. negalima atsilikt nuo kolektyvo :xx:
|
As i savo masina su r17 negaliu net paziuret:D visiskai kita masina atrodo su 19.
|
Kokios pas tave padangos ant r19? ta prasme firma, modelis, kaip atsiliepimai? jei jau keisiu i r19 tai ir padangas naujas galvoju pasiimt,tik nezinau kokios geriau.. pas mane dabar pirreli p zero uzdetos, skaiciau kad ant slapios dangos prastokos jos, bet kol kas dar per mazai vazinejau su jom kad kanors pasakyciau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:21. |