![]() |
Citata:
principingu daunu turbut visur yra, tiesiog pasitaike tokie :ne: tiesa, as dar turejau tokia tarptautine nuolaidu kortele :geda: |
Citata:
|
Citata:
|
istatymai galioja vienodai visiems: ar tu anglas, ar lietuvis, ar dar koks amerikonas....:geda: Beje pasakysiu gera sakini: "nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes" :ne: :unreal:
P.S. buvau ir as uzsijuodines langus priekinius, nors manes nebaude, bet kai mamai daviau vazinet su MB tai butent del jos nuplesiau plionke, kadangi nieko jinai nematydavo... :confused::geda: ypac atbuliniu vaziuojant |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
draugelis is usa atsibeldes buvo porai metu. nuolat stabdydavo jo visureigi, nes priekije nebuvo numeriu (tik gale) megindavo knistis prie juodu stiklu, bet tik atkisdavo floridos teises, policininkai galvas pasikasydavo ir paleisdavo.
|
del numeriu tai taip, jei pas tave amerikanskas numeris tai gali su vienu vazinet
|
Citata:
|
nu taip, jei ten kur registruotas isduodamas vienas valstybinis numeris tai gali vazinet lietuvoj, bet ir tai limituotas laikas, iki 3men berods
|
Citata:
|
kazkada lyg ir buvo is teisines puses, nepamenu, nesigincysiu, nieko svarbaus cia nera :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Kazka girdejau, kad (vel?) galima tamsinti 15%, ar tiesa? Kas ka zinot apie si malonuma? Pasidalinkit su kolegom :)
|
tavo langai ir taip tamsinti 20%, tai kad jau virsyji :D nesuk tu galvos, nieko papildomai tamsint negalima
|
Tai kad netamsinti
|
tamsinti, nu buna kartais netamsinti, bet ten pagrinde 86metu mersuose, o visuose kituose zali stiklai eina tamsinti
|
Citata:
|
kad nekiltu gincu kazkur girdejau ir pan, viskas aiskiai isdestyta cia http://www.policija.lt/index.php?id=2457
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
pardavejas patare patepti glicerinu, siaip padeda bet patepus tik krastus neprilaiko, o istepus beveik visa lango plota prilimpa plastikas bet lieka toks ziaurus riebalas atrodo kad langas labai nesvarus, palikau stovet garaze parai, tikejausi gal pradzius tas glicerinas, bet nepradziuvo :confused: |
Klijuokit sviesoausia plevele 50proc ir niekas nieko neskys. Pas mane dvigubas langas ir 30proc, mentai nemato. Manau net 50uzsidejes nk neprarasciau
|
Citata:
bet viena karta kaip prigavo tai visa menesi kiekvienas ekipazas stabdydavo kol nenusilupau. pagal numerius jau zinojo is paskos atsivydavo |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Dabar tos problemos neaktualios pilnai pakanga gamyklinio tamsinimo ir tai kai kurie "protingi" pareigunai sugeba paklausti: ar langai ne per tamsus? :xx: |
Citata:
http://i42.photobucket.com/albums/e3...g?t=1257796121 cia ta pati plevele ant abieju mersu 30% (pas mane atrodo tamsiau nes galinis langas 90%) dar originaliai masinos langas siektiek tamsintas. kai policija matuodavo sviesos pralaiduma rodydavo 42-46% |
va mano dabartiniai langai, kolkas ramu :) viena karta stabde ir tai maciau kad is paskos vaziuoja tai pats sustojau :xx:
http://i850.photobucket.com/albums/a...017_163604.jpg |
kiek stafke siais laikais? 50?
|
Citata:
|
draugelis su metalizuota gale buvo 50% procentu berods uzniaukes, priekis 25% procentu, salonas juodas, tai diena ir neasimato praktiskai, o vakare labai gerai matosi, tai i reida pakliuna pirmi zodziai ne labas vakar, o ar turit leidima
|
Del salono viskas. Draugas turejo juoda cl amg su amg oda kremine, tai uzsiniaukes 50proc buvo visus sonus ta sviesia kaip mano, tai mentai nieko. Tesiog blizga langas be spalvos, salonas gal vos tamsesnis atrodo. Galesiu pFotkint savo kaip atrodo
|
as nesuprantu kam tamsint taip, kad mentas ir kiti zmones manytu, kad jie netamsinti, o atseit tokie gamyklishkai ciut tamsesni nei kitu masinu.
Efekto jokio ir dar rizikuoji bauda gaut. Kokia prasme niaukt 30%? Tipo graziau? :) Jei jau nusprendei tamsint, tai niauki kaip woodoo uzniaukes, 95% :) vazineji sau, gali ir nosi pakrapstyt kamsti stovedamas :D Del tu UV spinduliu, tai juos puikiai sulaiko ir gamyklinis tamsinimas. |
nu man pvz 30% tikrai graziau nei akvariumas
|
Man 30 pirma geriau, nes saule vasara i snuki nespigina, kurkas maziau matosi masinos vidus. O lijant, isvis vidaus nesimato. Man pvz zymiai maloniau vazinet su tokiu tamsinimu
|
Citata:
|
as ir sakysiu kad pas mane avantgardiniai langai :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:52. |