MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Apple 2015-04-14 19:33

Siandiena visa diena bariausi si VW servisu, zodziu grybai, sunervavo ubagan ir sudejo "originalias" TRW kaladeles ir diskus uz 200 EUR su ziauriai gera nuolaida. RYtoj rasysiu pretenzija nes mano nuomone turejo but garantija.

Vieno rato galines kaladeles del neaiskiu priezasciu sudilo iki metalo ir suede diska o kito rato kaladziu likutis 50%. Mano nuomone problema yra suporte ir turejo pakeisti pagal garantija, o jie sako kad cia normalu. Nu zodziu, debilai - nekitaip. Ant kiek buvau patenkintas VW servisu, tai siandiena susisiko savo varda ubagan.

Finalfour 2015-04-14 19:42

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 386313)
Siandiena visa diena bariausi si VW servisu, zodziu grybai, sunervavo ubagan ir sudejo "originalias" TRW kaladeles ir diskus uz 200 EUR su ziauriai gera nuolaida. RYtoj rasysiu pretenzija nes mano nuomone turejo but garantija.

Vieno rato galines kaladeles del neaiskiu priezasciu sudilo iki metalo ir suede diska o kito rato kaladziu likutis 50%. Mano nuomone problema yra suporte ir turejo pakeisti pagal garantija, o jie sako kad cia normalu. Nu zodziu, debilai - nekitaip. Ant kiek buvau patenkintas VW servisu, tai siandiena susisiko savo varda ubagan.

Nu jo....
Beja i tema ir nelabai - kaip tik uzsisakineju sau pezui stabdziu diskus ir kalades ir skambinsiu Ryciui kad pakeistu. Tai va - ka girdejote apie TRW gero/blogo? Klausiu todel, kad jau ne vienoj vietoj girdejau kad TRW labai daug kas plagijuoja ir yra padielku daug, ko pasekoje uzsisakes gauni ne originalu TRW, o sudina padielka. Gal vis tik imt ATE tokiu atveju?

Apple 2015-04-14 19:45

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 386314)
Nu jo....
Beja i tema ir nelabai - kaip tik uzsisakineju sau pezui stabdziu diskus ir kalades ir skambinsiu Ryciui kad pakeistu. Tai va - ka girdejote apie TRW gero/blogo? Klausiu todel, kad jau ne vienoj vietoj girdejau kad TRW labai daug kas plagijuoja ir yra padielku daug, ko pasekoje uzsisakes gauni ne originalu TRW, o sudina padielka. Gal vis tik imt ATE tokiu atveju?

Susidejau i mersa sau TRW ir diskus ir kalades ir kol vazinejau buvau labai patenkintas, stabde gerai, cypimo jokio. Zodziu buvo liuks. Viska pirkau Intercarse su kolegu nuolaidom.

P.S. jeigu man nori skambinti - neskambink :D skambink tiesiai mano meistriukiui, jei reiks - NR duosiu, bet tu tutretum ji turet.

aware 2015-04-14 20:02

Trw pas mane priekis/galas diskai, kalades, rankinio kalades, stabdo viskas ok, gal kazkiek pacypauja, tik labai jau greit nuplovus uznesa priekinius diskus juodai...

Apple 2015-04-14 20:03

Va, ikeliu foto kaip atrodo kaladeles po 50 000 km. Vieno rato kaip naujos, kito rato viena jau padilus, kita isvis numirus ubagan. Nepirkit niekas nauju VW nes shudinas mashinas gamina, kurios del super sistemų (kurių realiai nenaudoji) suėda kalades ir diskus. Ir kai atvaziuoji remontuot sako: zinai - cia negarantija...

Pirmoj vietoj esu durnas, kad pirkau VW, antroj vietoj esu durnas, kad vaziavau i VW servisa ir pakeite dalis uz dviguba kaina. Tai va, zinokit visi, jei kils durna mintis pirkt nauja VW - to nedarykit :dauzo:

Hunter 2015-04-14 20:07

Ot tai naujiena :D Kaina dviguba jeigu neturi nuolaidos, o jeigu turi, tai triguba :D
kas liecia pakabos dalis TRW mano akyse jau neturi autoriteto, tas pats kas ir febi ar panasios. Pakaba tik Lemforder nepavede ir laiko labai rimtai
Diskai ir kalades ATE vienareiksmiskai kol kas laiko geriausiai

Kas liecia VW tai ten ne sistemos nereikalingos, o darbo kultura ir medziagu kokybe lemia tas visas nesamones

vampyras 2015-04-14 20:07

40% montavimo brokas. kuris pasijaustu disku kaitimu, ar pasimatytu ant stabdziu stendo.
59% suportu ar trosu gedimas. gerai zinomas vag koncernui.

jaigu sudilo tik viena kaladele is 4, tai 90% montavimo klaida, blogai isvalyti suportu laikikliai ar sliauzikai.

seip galima issiardyti, ir apziureti visas gumeles, ir kaip laisvai vaiksto kaladeles, ar cilindras, ir troso "alkunis" turi pilnai sugryzti iki galo, kitaip suporto spiruokles jegos neuztenka, nes jau stringa.
p.s. daznai kliento akys mato is kitos puses. Ramiai Apple ramiai. ;)

DTM 2015-04-14 20:09

Oj, oj, gal pas tave nuo purvo ratuose, pastrigo suporto ''kreipianciosios'' ir suede kaladele. vis tiek VW kaltas ? :D

alteroja 2015-04-14 20:10

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 386313)

pas tave elektrinis rankinis?
tada nenuostabu, kad suportas stringa.

Hunter 2015-04-14 20:11

Kreipianciosios stringa ne siaip nuo purvo, o nuo suplysusiu apsauginiu gumu ir tada nuo purvo

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:00.